صنایع لاستیکی سهند با فروش 720 میلیارد ریالی در تیرماه رکورد شکنی کرد/ اجرای طرح توسعه سهند با قوت ادامه دارد
صنایع لاستیکی سهند با فروش 720 میلیارد ریالی در تیرماه رکورد شکنی کرد/ اجرای طرح توسعه سهند با قوت ادامه دارد

اقتصاد و بیمه- رکورد فروش ماهیانه صنایع لاستیکی سهند از شرکت‌های عضو گروه شستا و تابعه هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی با انجام فروش 720 میلیارد ریالی در تیر ماه شکسته شد. به گزارش اقتصاد و بیمه به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی، طی بررسی‌های صورت گرفته اصلاح فرآیندهای عملیاتی، در کنار افزایش […]

اقتصاد و بیمه- رکورد فروش ماهیانه صنایع لاستیکی سهند از شرکت‌های عضو گروه شستا و تابعه هلدینگ سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی با انجام فروش 720 میلیارد ریالی در تیر ماه شکسته شد.

به گزارش اقتصاد و بیمه به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی، طی بررسی‌های صورت گرفته اصلاح فرآیندهای عملیاتی، در کنار افزایش 11 درصدی تولید، فروش سهند در چهارماهه نخست سال جاری با 2200 میلیارد ریال، نسبت به مدت مشابه سال قبل 49 درصد رشد داشته است. این در حالی است که این شرکت در سال جاری و با هدف رقابت‌‌پذیری و جلب رضایت مشتریان نسبت به اصلاح مکانیسم قیمت‌گذاری محصولات خود اقدام نموده است.

صنایع لاستیکی سهند بزرگترین تولید کننده انواع تسمه نقاله در ایران محسوب می‌شود که علاوه بر تولید محصولات دانش‌بنیان نظیر تسمه نقاله مقاوم به حرارت، سایش، ضربه و رقابت با شرکت‌های معتبر اروپایی نظیر FONIX آلمان، هم‌اکنون در حال اجرای طرح توسعه خود شامل احداث نخستین خط تولید تسمه نقاله سیمی(استیل کورد) در ایران، در کنار تکمیل تاسیسات تولید کامپاند(بمبوری) و آغاز عملیات پروژه افزایش دیماند برق است. طرح توسعه‌ای که از سال 99 آغاز و اجرای آن به دلایل مختلف تا آذر ماه 1401 متوقف شده بود.

قرار گرفتن در زنجیره ارزش گروه شستا از طریق تامین حداکثری مواد اولیه مورد نیاز تولید از شرکت‌های عضو گروه نظیر نخ‌تایر صبا، کربن ایران، دوده صنعتی پارس، ایرانول، نفت پاسارگاد و عقد تفاهم‌نامه همکاری با هلدینگ صدرتامین به منظور تولید و تامین تسمه نقاله‌های زیرسطحی و مناسب فعالیت‌های معدنی برای شرکت زغال‌سنگ پروده طبس از دیگر اقدامات موثر صنایع لاستیکی سهند به منظور افزایش هم‌افزایی و بهبود شاخص‌های عملکردی این شرکت محسوب می شود.

علاوه بر موارد فوق اجرای پروژه‌های بهبود نظیر اصلاح فرآیند تامین مواد اولیه و صرفه جویی 250 میلیارد ریالی از این مسیر، تاسیس واحد‌های مطالعات بازار و CRM ، برنامه‌ریزی به منظور توسعه شبکه نمایندگی فروش در کنار افزایش تعداد ماشین آلات از طریق ساخت نخستین دستگاه پرس پخت EP در ایران با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و مرکز نوآوری رادیناس از دیگر اقدامات مهم سهند در سال 1402 است.