اقتصاد و بیمه- مهندس عباس ناصری ضمن تصریح اینکه « فنفت » یکی از شرکتهای مادر تخصصی تابعه شرکت سرمایهگذاری اهداف بوده که در حال حاضر مشتمل بر چهار شرکت تولیدی تابعه در زمینه تولید انواع شیرهای صنعتی، تجهیزات سرچاهی و اتصالات فولادی میباشد اضافه کرد : با بهره گیری از متخصصین مجرب و استفاده از آخرین تکنولوژی روز دنیا تلاش می نماید تا با کسب و حفظ جایگاه نخست در تولید محصولات موردنیاز صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و پالایشگاهی، جایگاهی مناسب نیز در صنایع مرتبط با وزارت نیرو و بازارهای هدف کسب نماید.
مدیرعامل باتجربه و صاحبنام شرکت همچنین خاطر نشان ساخت که افزایش سرمایه 183 درصدی کنونی که از محل سود انباشته ، مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران صورت میپذیرد در جهت مشارکت در افزایش سرمایه شرکت ها ی سرمایه پذیر به منظور حفظ موقعیت و میزان نفوذ و کنترل حفظ سهم شرکت در شرکت های سرمایه پذیر انجام خواهد گرفت و از سوی دیگر باعث بهبود ساختار مالی و نسبت های مالی شرکت برای ورود به تابلوی اصلی فرا بورس خواهد شد.
مجمع افزایش سرمایه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام شرکت صنایع تجهیزات صنعت نفت (سهامیعام) مورخ سه شنبه 1403.08.15 در محل هتل سیمرغ برگزار گردید.
در این مجمع که با حضور بیش از 87.57 درصد سهامداران حقیقی و حقوقی ، اعضاء هیات مدیره، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار گردید، ریاست مجمع برعهده آقای علیرضا بنی اسدی بود ، که جنابان جواد خوش نظر و شهریار مشعشعی در مقام نظار اول و دوم و آقای عباس ناصری به عنوان دبیر مجمع انتخاب گردیدند .
در ادامه و با قرائت گزارش توجیهی هیات مدیره مبنی بر لزوم افزایش سرمایه توسط مدیرعامل محترم و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، مجمع نشینان با طنین صلوات خود ضمن تصویب افزایش سرمایه شرکت به تغییر بند اساسنامه مربوطه رای مثبت دادند .
اعضای هئیت مدیره
توربو کمپرسور نفت آيت اله حيدري عضو هیئت مدیره غیرموظف
تدبير بين الملل فرتاک احمد باباخانلو نایب رئیس هیئت مدیره غیرموظف
مهندسي و ساختمان صنايع نفت عباس ناصري مدیرعامل و عضوهیئت مدیره موظف
تلاش گستران آينده اسرافيل پوررستمي رئیس هیئت مدیره غیر موظف
مدبران توسعه و رشد پارس محمدمهدي طوفاني نژاد عضو هیئت مدیره غیر موظف
مهندس عباس ناصری درابتدای گزارش خود با تشریح تاریخچه و ترکیب سهامداران شرکت افزود : شرکت صنایع تجهیزات نفت (سهامی عام) به عنوان یکی از شرکتهای مادر تخصصی تابعه شرکت سرمایهگذاری اهداف در سال ۱۳۷۰ تاسیس گردیده و در حال حاضر مشتمل بر چهار شرکت تولیدی تابعه در زمینه تولید انواع شیرهای صنعتی، تجهیزات سرچاهی و اتصالات فولادی میباشد و با بهره گیری از متخصصین مجرب و استفاده از آخرین تکنولوژی روز دنیا تلاش می نماید تا با کسب و حفظ جایگاه نخست در تولید محصولات موردنیاز صنایع نفت، گاز، پتروشیمی و پالایشگاهی، جایگاهی مناسب نیز در صنایع مرتبط با وزارت نیرو و بازارهای هدف کسب نماید.
به گفته مدیرعامل « فنفت » شرکتهای ؛ فناوری تجهیزات سرچاهی (وتکو) ، پارس پنگان ، گسترش شيرسازی تهران سوفا و توس پیوند به عنوان چهار شرکت اصلی تابعه جهت تسریع در اجرای طرح های توسعه ای خود نیازمند تامین مالی و سرمایه گذاری هستند که در همین راستا مدیریت مجموعه تصمیم به افزایش سرمایه 188 درصدی از محل سود انباشته ، مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران گرفت تا با تامین منابع مالی ضمن اصلاح ساختارمالی شرکت ها در امر افزایش سرمایه در جریان شرکت های سرمایه پذیر مشارکت داشته باشیم .
مهندس عباس ناصری که از مدیران شناخته شده و توانمند صنعت کشورمان می باشد در فرازی دیگر از گزارش خود پیرامون آخرین افزایش سرمایه شرکت خاطرنشان ساخت که شرکت صنایع تجهیزات صنعت نفت در مردادماه سال 1400 به منظور اصلاح ساختار مالی اقدام به تصویب افزایش سرمایه از مبلغ 440.000 میلیون ریال به 1.200.000 میلیون (( معادل172 درصد )) از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران نموده که افزایش سرمایه مزبور در تاریخ 1401.02.25 در اداره ثبت شرکت ها و موسسات تجاری تهران به ثبت رسیده است .
عضو هیات مدیره شرکت همچنین در مورد افزایش سرمایه کنونی « فنفت » اظهار داشت که افزایش سرمایه کنونی به مبلغ 2.200.000 میلیون ریال بوده و بدین ترتیب سرمایه شرکت ازمبلغ 1.200.000 میلیون ریال به مبلغ 3.400.000 میلیون ریال ارتقا خواهد یافت .
مدیرعامل و عضو هیات مدیره شرکت در بخش پایانی گزارش خود دوره بازگشت سرمایه را 40 ماه و نرخ بازده داخلی را فراتر از 25 درصد اعلام نمود .
مبلغ افزایش سرمایه پیشنهادی و محل تامین آن
تصویب افزایش سرمایه از مبلغ ۱/۲۰۰/۰۰۰ میلیون ریال به مبلغ ۳/۴۰۰/۰۰۰ میلیون ریال (( به میزان مبلغ ۲/۲۰۰/۰۰۰ میلیون ریال )) از محل سود انباشته ، مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران ، معادل ۱۸۳ درصد سرمایه فعلی
هدف انجام افزایش سرمایه
– مشارکت در افزایش سرمایه شرکت ها ی سرمایه پذیر به منظور حفظ موقعیت و میزان نفوذ و کنترل
– حفظ سهم شرکت در شرکت های سرمایه پذیر
– بهبود ساختار مالی و نسبت های مالی شرکت برای ورود به تابلوی اصلی فرا بورس
شایان ذکر است که با توجه به خوشنامی شرکت در صنعت وسابقه فعالیت آن به منظور توسعه ظرفیت شرکت های زیر مجموعه و ایجاد امکان ساخت محصولات جدید ، در نظر است که عمده وجه حاصل از افزایش سرمایه در شرکت های زیر مجموعه سرمایه گذاری شود .
افزایش سرمایه در جریان شرکت های سرمایه پذیر
شرکت صنایع تجهیزات نفت (سهامی عام) جهت استفاده بهینه از منابع ودارایی های در اختیار واستفاده از فرصت ها ودر راستای حفظ درصد مالکیت در شرکت های سرمایه پذیر که بر اساس پرتفوی هدف تحت عنوان سرمایه گذاری بلند مدت محسوب می شود اقدام به شرکت در افزایش سرمایه شرکت های زیر مجموعه نموده است .
گزارش بازرس قانوني درباره گزارش توجیهی هیات مدیره درخصوص افزایش سرمایه
- گزارش توجیهی هیئت مدیره شرکت صنایع تجهیزات صنعت نفت (سهامي عام) مورخ اول خردادماه 1403 درخصوص افزايش سرمايه آن شركت از مبلغ 1.200 میلیارد ریال به مبلغ 3.400 ميليارد ريال ، مشتمل بر صورت هابی سود و زیان و صورت وضعیت مالی و صورت تغیرات در حقوق مالکانه فرضی و یادداشت های همراه که به پیوست می باشد، طبق استاندارد حسابرسی”رسیدگی به اطلاعات مالی آتی” مورد رسیدگی این موسسه قرار گرفته است. مسئولیت گزارش توجیهی مذبور و مفروضات مبنای تهیه آن با هیات مدیره شرکت است.
- گزارش مزبور در اجرای تبصره 2 ماده 161 اصلاحیه قانون تجارت و با هدف توجیه افزایش سرمایه شرکت از محل سود انباشته ، مطالبات حال شده و آورده نقدی سهامداران ، به منظور اصلاح ساختار مالی و افزایش سرمایه گذاری در شرکت های فرعی تهیه شده است. این گزارش توجیهی براساس مفروضاتی مشتمل بر مفروضات ذهنی درباره رویدادهای آتی و اقدامات مدیریت تهیه شده است که انتظار نمی رود لزوما به وقوع بپیوندد. در نتیجه به استفاده کنندگان توجه داده می شود که این گزارش توجیهی ممکن است برای هدف هایی جز هدف توصیف شده در بالا مناسب نباشد.
- براساس رسیدگی به شواهد پشتوانه مفروضات و با فرض تحقق مفروضات مندرج د رگزارش توجیهی مذکور، این موسسه به مواردی برخورد نکرده است که متقاعد شود مفروضات مزبور، مبنایی معقول برای تهیه گزارش توجیهی فراهم نمی کند. به علاوه به نظر این موسسه، گزارش توجیهی یاد شده ، براساس مفروضات به گونه ای مناسب تهیه و طبق استانداردهای حسابداری ارائه شده است.
- حتی اگر رویدادهای پیش بینی شده طبق مفروضات ذهنی توصیف شده در بالا رخ دهد، نتایج واقعی احتمالا متفاوت از پیش بینی ها خواهد بود، زیرا رویدادهای پیش بینی شده اغلب به گونه ای مورد انتظار رخ نمی دهد و تفاوت های حاصل می تواند با اهمیت باشد.