سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حمایت و حضور همراه اول، به مدت ۱۲ روز برگزار میشود.
به گزارش گروه رسانه ای اقتصاد و بیمه، سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حضور و حمایت همراه اول، از ۱۵ تا ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار می شود.
شعار این دوره از نمایشگاه «قرآن؛ راه زندگی» تعیین و در قالب ۳۷ بخش محتوایی و کمیته اجرایی سازماندهی شده است. بر اساس اعلام متولیان برگزاری این رویداد در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، ۲۸ بخش از این نمایشگاه توسط مؤسسات شاخص و مردمی اداره می شود که این موضوع به عنوان یکی از ویژگی های بارز نمایشگاه امسال، مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور نیز به مناسبت «تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت»، با حضور فعال در این رویداد که با نشست های تخصصی و معرفی دستاورد های قرآنی متنوعی همراه است، سرویس های «قرآنکده مجازی حبه»، «درسا»، «بومینو»، «ایمینو» و «چی بینو» را به بازدید کنندگان عرضه می کند و با آنان به همکاری می پردازد.
گفتنی است، همراه اول در دوره پیشین این رویداد نیز به معرفی قرآنکده ای که از سال ۱۳۹۷ با رویکرد ارائه خدمات متنوع قرآنی در بستر جلسات برخط تأسیس شد و سپس از سال ۱۴۰۲ به عنوان «قرآنکده مجازی حبّه» به فعالیت خود ادامه داد، پرداخته بود.
سیاست گذاری قرآنکده مجازی حبه بر این اساس است که با توجه به مزایای فراوان آموزشی و نشست های برخط، نبود محدودیت جغرافیایی، استفاده بهینه از زمان و انرژی، هزینه کمتر، رهایی از دود و ترافیک، استفاده از امکانات گوناگون فضای نشست های برخط، بهره مندی از عدالت آموزشی و … فعالیت های قرآنی را طراحی و اجرا کند تا بخشی از جامعه که امکان دسترسی به اساتید مجرب یا فرصت و امکان شرکت در نشست های حضوری را ندارند، به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند.
بر اساس برنامه ریزی های انجام شده، در طول برگزاری این نمایشگاه ۹ اثر تازه رونمایی خواهد شد و بیش از ۵۸ نشست تخصصی و ۲۶ محفل قرآنی با حضور نمایندگانی از کشور های اسلامی برگزار می شود.
سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۳ آماده پذیرایی از علاقه مندان به قرآن کریم و فعالیت های قرآنی است.