پنج‌شنبه 4 تیر 1405

برای پاسخ به نیازهای دوران سالمندی بیمه‌های مراقبت طولانی‌مدت را توسعه می‌دهیم

پایگاه خبری اقتصاد و بیمه: دکتر فرشید عابدی، در گفتگو با مرکز روابط عمومی و امور مشتریان سازمان بیمه سلامت با اشاره به تغییرات هرم سنی جمعیت کشور، «توجه ویژه به حوزه سالمندی» را یکی از اولویت‌های اصلی این مرکز اعلام کرد و گفت: در راستای پاسخگویی به نیازهای این دوره، مطالعه و توسعه مدل‌های نوین «بیمه مراقبت‌های طولانی‌مدت» به عنوان یک راهکار راهبردی در دستور کار قرار گرفته است.
وی این اقدامات را بخشی از یک چشم‌انداز کلان برای همسوسازی نظام پژوهشی سلامت کشور با استانداردهای جهانی دانست و افزود: این برنامه‌ریزی‌های ملی در کنار یک افق بین‌المللی دنبال می‌شود؛ تا با تبدیل شدن به یک مرکز تحقیقاتی پیشرو در منطقه، زمینه همکاری‌های مشترک با نهادهای معتبری همچون سازمان بهداشت جهانی و سازمان همکاری اقتصادی را فراهم آوریم.
دکتر عابدی در ادامه، پدیده «پُلی‌فارماسی» یا مصرف همزمان چند دارو را یکی از چالش‌های زیان‌بار نظام سلامت خواند و تصریح کرد: «جلوگیری از خدمات غیر ضروری که منجر به آسیب جسمی و تحمیل هزینه‌های سنگین به مردم و بیمه‌ها می‌شود، اولویت قطعی ماست. در همین راستا، برای پیشگیری از زیان‌های پدیده مصرف همزمان چند دارو به طور ویژه برنامه‌ریزی کرده‌ایم.»
سرپرست مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت تاکید کرد که برای تأثیرگذاری بر سیاست‌گذاران، باید از تحقیقات کاربردی صرف، به سمت پژوهش‌های راهبردی حرکت کنیم.دکتر عابدی ضمن اشاره به چالش‌هایی مانند لزوم تأمین ساختار و اعتبارات متناسب، مهم‌ترین عامل برای موفقیت این برنامه‌ها را «تعهد مدیریتی» در تمام سطوح سازمان دانست و از برنامه‌ریزی برای به‌کارگیری فناوری‌های نوینی مانند هوش مصنوعی جهت فرهنگ‌سازی در حوزه سلامت خبر داد.

همچنین بررسی کنید

تأكید مدیرعامل بیمه دانا بر تقویت تعامل با شبكه فروش؛ شبكه فروش، خط مقدم ارتباط بیمه دانا با بیمه‌گذاران است

گردهمایی نمایندگان فروش استان تهران با حضور ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره، حسین حسینی، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *