پنج‌شنبه 4 تیر 1405

همراه اول با سبدی از سرویس‌های هوشمند به جیتکس ۲۰۲۵ می‌رود

به نقل از پایگاه خبری اقتصاد و بیمه ، نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور در چهل‌وپنجمین دوره نمایشگاه جهانی جیتکس که از ۲۱ تا ۲۵ مهرماه ۱۴۰۴ در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار می‌شود، با محوریتی همسو با رویکرد این رویداد «نوآوری و آینده‌نگری» حضور دارد.

این اپراتور با تمرکز بر تحول دیجیتال و معرفی نسل جدید خدمات خود، در آدرس نمایشگاهی H20-B15 میزبان بازدیدکنندگان و فعالان فناوری از سراسر جهان خواهد بود. جیتکس امسال با حضور بیش از شش هزار شرکت از ۱۸۰ کشور، نقطه تلاقی فناوری، سیاست‌گذاری و سرمایه‌گذاری در مسیر شکل‌گیری آینده اقتصاد دیجیتال است.

همراه اول در این رویداد مجموعه‌ای از خدمات دیجیتال اپراتوری، طرح‌های کلان فناورانه، خدمات مالی هوشمند، دستیار گفت‌وگومحور (چت‌بات)، راهکارهای سازمانی، مصاحبه مبتنی بر هوش مصنوعی، سامانه پیشرفته خدمات هوشمند مشتریان، راهکارهای گردشگری دیجیتال، تجربه فراگیر بازدید از تخت جمشید و زیست هوشمند را به نمایش می‌گذارد.

همچنین بررسی کنید

خداحافظی محمد شریعتمداری با هلدینگ خلیج

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، بر اساس …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *