چهارشنبه 3 تیر 1405

قدردانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران از پروفسور الوانی پدر علم مدیریت ایران

دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران در این مراسم با اهدای لوح سپاس به پروفسور الوانی به پاس سال‌ها فعالیت آموزشی و پژوهشی در حوزه مدیریت، از ایشان قدردانی کرد.  

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مدیرعامل بانک رفاه کارگران طی سخنانی در این مراسم گفت: پروفسور الوانی از ظرفیت‌های علمی کشور و از اساتید و پژوهشگران ایده‌پرداز و مبتکر محسوب می‌شوند که در طول حیات پربرکت خود ضمن تربیت دانشجویان مستعد همواره خدمات علمی ارزشمندی را ارایه کرده‌اند.

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: پروفسور الوانی در راستای توسعه دانش مدیریت پژوهش‌های علمی و کاربردی ارزشمندی داشته‌اند که ضرورت دارد نتایج این پژوهش‌ها بیش از پیش مورد استفاده قرار گیرند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علامه طباطبایی و پدر علم مدیریت ایران نیز در سخنرانی از برگزاری این مراسم از سوی بانک رفاه کارگران و تلاش‌های این بانک در ارائه خدمات اثربخش به بازنشستگان قدردانی کرد.

لازم به ذکر است، پروفسور الوانی با تالیف و ترجمه کتب ارزشمند و نگارش مقاله‌های علمی اولین چهره‌های ماندگار کشور در علم مدیریت به شمار می‌رود.

همچنین بررسی کنید

گزارش تصویری | مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملي کشت و صنعت و دامپروري پارس برگزار شد.

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملي کشت و صنعت و دامپروري پارس – نماد: زپارس در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *