یکشنبه 18 مرداد 1405

«فرود» بر قله موفقیت | از رشد چشمگیر تولید تا افزایش بیش از 100 درصدی سود خالص با سکانداری دکتر سیروس حامدی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت فولاد شاهرود – نماد: فرود راُس ساعت 10:00 روز شنبه مورخ 1405/03/30 درمحل  خيابان وليعصر بالاتر از صدا وسيما خيابان استقلال مجموعه فرهنگي و ورزشي تلاش برگزار گردید.

در این مجمع که با حضور 63 درصدی سهامداران حقیقی و حقوقی ، اعضاء هیات مدیره ، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار گردید ، ریاست مجمع برعهده آقای مرتضي محمدي بود ، که آقایان امير غلامي و سامان براتي زاده  در مقام نظار اول و دوم و آقای  سيروس حامدي به عنوان دبیر مجمع انتخاب گردیدند .

درادامه با قرائت گزارش هیات مدیره به مجمع مربوط به اهم فعالیتهای صورت پذیرفته در طی سال مالی منتهی به 1404/12/29 و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی ، مجمع نشینان با طنین صلوات خود ضمن تصویب صورتهای مالی و تنفیذ معاملات مشمول ماده ۱۲۹با تقسیم سود 650 ریالی به ازای هرسهم به کار خود پایان دادند .

آخرین اعضای هیئت‌مدیره درسال مالی مورد گزارش به‌شرح ذیل بوده است :
آهن و فولاد غدير ايرانيان محمدرضا هاتف قوامي رئیس هیئت‌مدیره غیر موظف – اصلی
معدني و صنعتي چادر ملو محمدعلي زارع ارناني عضو هیئت‌مدیره غیر موظف – اصلی
بين المللي معدني و صنعتي سي پي جي پارس حميدرضا معصومي نایب رئیس هیئت‌مدیره موظف – اصلی
کاني کاوش آرتا غدير لسيان سعيدپور عضو هیئت‌مدیره غیر موظف – اصلی
بين المللي توسعه صنايع و معادن غدير سيروس حامدي عضو هیئت‌مدیره موظف – اصلی

دکتر سیروس حامدی ضمن تشریح تاریخچه و ترکیب سهامداران «فرود» افزود: شرکت فولاد شاهرود در سال ۱۳۸۰ با هدف تولید محصولات فولادی در شهرستان شاهرود تأسیس شد و پس از طی مراحل ساخت و تجهیز، در سال ۱۳۸۶ به بهره‌برداری رسید. این شرکت در ابتدای فعالیت خود بر تولید میلگردهای ساختمانی متمرکز بود و با ظرفیت اسمی حدود ۲۰۰ هزار تن میلگرد در سال وارد مدار تولید شد. کارخانه در مسیر شاهرود ـ دامغان احداث شده و به تدریج با اجرای طرح‌های توسعه، زنجیره تولید خود را تکمیل کرد.

فولاد شاهرود در ادامه توسعه فعالیت‌های خود از سال ۱۳۹۲ با مشارکت شرکت‌های بزرگ معدنی و فولادی کشور اقدام به احداث واحد ذوب و ریخته‌گری کرد تا بخشی از نیاز خود به شمش فولادی را به صورت داخلی تأمین کند. فاز نخست فولادسازی با ظرفیت ۱۰۰ هزار تن راه‌اندازی شد و سپس فاز دوم نیز به بهره‌برداری رسید. در نتیجه ظرفیت تولید شرکت به حدود ۲۰۰ هزار تن شمش فولادی و ۲۰۰ هزار تن میلگرد در سال افزایش یافت.

محصولات اصلی این شرکت شامل انواع میلگرد آجدار ساختمانی در سایزهای مختلف، شمش فولادی و سایر مقاطع مرتبط با صنعت ساختمان است. فولاد شاهرود به دلیل قرار گرفتن در منطقه شمال شرق کشور نقش مهمی در تأمین نیاز بازارهای استان‌های سمنان، خراسان و مناطق مرکزی ایران ایفا می‌کند.

از نظر سهامداری، مهم‌ترین سهامدار شرکت، آهن و فولاد غدیر ایرانیان با حدود ۵۳.۶ درصد مالکیت است. پس از آن شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با حدود ۳۴.۶ درصد سهام قرار دارد.

بخشی از سهام نیز در اختیار مردم شاهرود و مجموعه‌هایی مانند شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرود، مؤسسه فرهنگی عمرانی شاهرود، سیمان شاهرود و جام امید البرز قرار دارد. در سال‌های ابتدایی تأسیس نیز سرمایه‌گذاران محلی، فرهنگیان شاهرود و بسطام، کارکنان دانشگاه صنعتی شاهرود و برخی شرکت‌های منطقه‌ای در تأمین سرمایه این مجموعه نقش داشتند.

فولاد شاهرود با نماد «فرود» در بازار سرمایه شناخته می‌شود و طی سال‌های اخیر با اتکا به حمایت دو سهامدار بزرگ خود یعنی فولاد غدیر ایرانیان و چادرملو، طرح‌های توسعه‌ای متعددی را اجرا کرده و به یکی از تولیدکنندگان مهم فولاد ساختمانی در شرق و شمال شرق کشور تبدیل شده است. 

(گزارش تکمیلی به زودی در پایگاه خبری و نشریه)

 

 

همچنین بررسی کنید

از احیای یک پرونده مختومه تا اجرای بزرگ‌ترین رأی داوری صنعت پتروشیمی؛ روایت صباانرژی از پرونده ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی مهر

پرونده مطالبه ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی جم از پتروشیمی مهر، یکی از بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *