یکشنبه 18 مرداد 1405

تجلیل رئیس‌جمهور از پتروشیمی نوری به‌عنوان واحد نمونه صنعتی و معدنی سال ۱۴۰۴

شرکت پتروشیمی نوری با عبور از فرآیند ارزیابی چندمرحله‌ای وزارت صنعت، معدن و تجارت و در رقابت با ۲۳۵۹ بنگاه صنعتی و معدنی کشور، عنوان “واحد نمونه صنعتی و معدنی سال ۱۴۰۴ کشور” را کسب کرد و لوح و تندیس این رویداد ملی را از رئیس‌جمهور دریافت کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در پیام تبریکی خطاب به مدیران و کارکنان متخصص و پرتلاش شرکت پتروشیمی نوری، کسب عنوان «واحد نمونه صنعتی و معدنی سال ۱۴۰۴ کشور» و دریافت لوح و تندیس این رویداد ملی از رئیس جمهور را افتخاری بزرگ برای این هلدینگ خواند.

در پیام محمد شریعتمداری تصریح شده است: این موفقیت ارزشمند که پس از ارزیابی دقیق و چندمرحله‌ای وزارت صنعت، معدن و تجارت و در رقابت با ۲۳۵۹ بنگاه صنعتی و معدنی کشور حاصل شده است، نشان‌دهنده شایستگی، توانمندی، مدیریت اثربخش و تلاش خستگی‌ناپذیر مدیران و کارکنانی است که با همدلی، دانش، تعهد و روحیه جهادی، حتی در دشوارترین شرایط ناشی از محدودیت‌های خوراک، اجرای تعمیرات اساسی و پیامدهای جنگ تحمیلی، مسیر رشد و خلق ارزش را با اقتدار ادامه دادند و با ثبت رکوردهای تاریخی، نام پتروشیمی نوری را در جایگاه برترین واحد صنعتی و معدنی کشور ماندگار ساختند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد: با استمرار این روحیه ارزشمند، در سایه الطاف الهی، رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و سیاست‌های دولت محترم، شاهد افتخار آفرینی و نقش‌آفرینی مؤثرتر این شرکت در پیشرفت اقتصادی و صنعتی کشور عزیزمان ایران خواهیم بود.

 

همچنین بررسی کنید

دکتر محمدمهدی نادری مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار، همزمان با گرامیداشت سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی، از صادرات نخستین محموله جنین‌های منجمد گاوی با تکیه بر دانش فنی متخصصان ایرانی به خارج از کشور خبر داد؛

دکتر محمدمهدی نادری مدیرعامل شرکت سینا فناوران ماندگار، همزمان با گرامیداشت سالروز تأسیس جهاد دانشگاهی، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *