شنبه 14 شهریور 1405

پیام مدیرعامل بانک مسکن به مناسبت فرارسیدن ۱۷ ربیع الاول سالروز ولادت پیامبر اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)

دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن طی پیامی با تبریک فرارسیدن سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، این ایام را فرصتی مغتنم برای بازخوانی سیره نبوی و علوی و تمسک به ریسمان وحدت و انسجام اسلامی دانست.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه؛ متن این پیام بدین شرح است:

لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِی رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَهٌ حَسَنَهٌ لِّمَن کَانَ یَرْجُو اللَّهَ وَ الْیَوْمَ الْآخِرَ وَ ذَکَرَ اللَّهَ کَثِیراً

                                                                                                                                                                                       (سوره احزاب؛ آیه ۲۱)

تجلی رحمت الهی بر هستی و کائنات و طلوع آفتاب حقیقت در ماه ربیع، از سرزمین وحی تجلی یافت و مکه در صبحگاه ۱۷ ربیع الاول به خود بالید. پیامبر صلح و دوستی، دیده به جهان گشود تا با قدوم مبارکش، تحولی عظیم در جهان ایجاد کند.

میلاد سراسر نور پیامبر رحمت، مطلع الفجر رستگاری و تجلی عالی‌ترین ارزش‌های انسانی، اخلاقی و الهی است؛ شخصیتی قدسی که با رسالت خویش، مسیر هدایت بشریت را بر مدار اخلاق، عدالت، خدمت به خلق و مهرورزی استوار ساخت. تقارن این میلاد خجسته با ولادت امام علم و حکمت، صادق آل‌محمد (ع)، فرصتی مغتنم برای بازخوانی سیره نبوی و علوی و تمسک به ریسمان وحدت و انسجام اسلامی است.

اینجانب ضمن تبریک هفته وحدت و این اعیاد خجسته به همه مسلمانان خصوصا همکاران عزیز در خانواده بزرگ بانک مسکن، استمرار حرکت در راه و طریق اسلام ناب محمدی را از درگاه حضرت احدیت و تحت توجهات حضرت ولی‌عصر‌(عج) مسئلت می‌نمایم.

همچنین بررسی کنید

معارفه سرپرست جدید شعبه بندرعباس بیمه آرمان

مراسم معارفه سرپرست جدید شعبه بندرعباس ، در روز سه‌شنبه۳ مردادماه ۱۴۰۵ با هدف ارتقای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *