دوشنبه 8 اردیبهشت 1404
مهندس عبدالمجید محمدی به سمت مدیرعاملی منصوب شد@Jcx+{

امیرکبیر و آغاز فصل جدید مهندس عبدالمجید محمدی به سمت مدیرعاملی منصوب شد

اقتصاد و بیمه- مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر با حضور اعضای هیات مدیره، مدیران ارشد و نمایندگان سهامداران عمده برگزار شد.
در این مراسم، مهندس عبدالمجید محمدی به‌عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد. مهندس محمدی، که پیش از این در سمت‌های مدیرعاملی پتروشیمی لاله و پتروشیمی مارون نقش‌آفرینی کرده است، از مدیران برجسته و باتجربه صنعت پتروشیمی به شمار می‌رود.
وی در سخنان خود ضمن تقدیر از تلاش‌های دکتر سعید صادقی، مدیرعامل پیشین، تأکید کرد: «پتروشیمی امیرکبیر با اتکا به نیروی انسانی متخصص و تجربه غنی گذشته، مسیر رشد و توسعه را با قدرت بیشتری ادامه خواهد داد.»
حاضران در این مراسم با ابراز امیدواری نسبت به دوره جدید مدیریت، از اقدامات و برنامه‌های آتی مهندس محمدی استقبال کردند و این تغییر را فرصتی برای ارتقای جایگاه پتروشیمی امیرکبیر در صنعت پتروشیمی کشور دانستند.
در متن حکم مدیرعامل جدید شرکت امیرکبیر آمده است:
جناب آقای عبدالمجید محمدی
با سلام
با عنایت به تعهد، تجربه و تخصص جنابعالی و نظر به صورتجلسه هیأت مدیره محترم شرکت به موجب این حکم به عنوان مدیر عامل شرکت پتروشیمی امیر کبیر ” منصوب می‌گردید.
 امید است با اتکال به خداوند متعال و همکاری تمامی ارکان شرکت در انجام وظیفه محوله موفق و سربلند و سرافراز باشید. توفیقات روز افزون جنابعالی را در انجام شایسته وظایف محوله تحقق آرمانهای نظام اسلامی، اجرای سیاستهای کلی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت ،چهاردهم، وفاق ملی، از درگاه خداوند متعال خواستارم.
سید مهدی نقوی
رئیس هیات مدیره پتروشیمی امیرکبیر

همچنین بررسی کنید

برگزاری هفتمین جلسه هم اندیشی مدیران فرهنگی ساتا به میزبانی پتروشیمی زاگرس

هفتمین جلسه هم اندیشی مدیران فرهنگی ساتا به میزبانی شرکت پتروشیمی زاگرس در روز دوشنبه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *