یکشنبه 18 آبان 1404

مجمع عمومی «شگویا» برگزار گردید

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت پتروشيمي تندگويان – نماد: شگويا ساعت 10:00 روز یکشنبه مورخ 1404/04/29 درمحل  ضلع غربي ورزشگاه آزادي، پژوهشگاه صنعت نفت، مرکز همايش‌هاي بين‌المللي پژوهشگاه صنعت نفت سالن آزادگان برگزار گردید.

در این مجمع که با حضور 86.55 درصدی سهامداران حقیقی و حقوقی، اعضا هیات مدیره، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار گردید، ریاست مجمع بر عهده آقای حسين پناهيان  بود، که محمود رضائي و عليرضا بني اسدي  در مقام نظار اول و دوم و آقای سيدرضا قاسمي شهري به عنوان دبیر مجمع انتخاب گردیدند.

در ادامه با قرائت گزارش هیات مدیره به مجمع مربوط به اهم فعالیت های صورت پذیرفته در طی سال مالی منتهی به 1403.12.30 و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی، مجمع نشینان با طنین صلوات خود ضمن تصویب صورتهای مالی و تنفیذ معاملات مشمول ماده 129 با تقسیم سود 680 ریالی به ازای هر سهم به کار خود پایان دادند.

همچنین، سازمان حسابرسي به‌عنوان بازرس قانونی و بازرس علی‌البدل و روزنامه های دنياي اقتصاد ، ایران ، به عنوان روزنامه رسمی شرکت برای سال آتی مورد تایید و تصویب سهامداران قرار گرفتند.

آخرین اعضای هیات مدیره درسال مالی مورد گزارش به‌شرح ذیل بوده است :
نام عضو حقیقی یا حقوقی هیئت مدیره نوع عضویت نام نماینده عضو حقوقی سمت موظف/غیر موظف
صنايع پتروشيمي خليج فارس اصلی سيدرضا قاسمي شهري نایب رئیس هیئت مدیره موظف
مديريت توسعه صنايع پتروشيمي اصلی محمد يونسي رئیس هیئت مدیره غیر موظف
فجر انرژي خليج فارس اصلی محسن روشن ضمير عضو هیئت مدیره غیر موظف
پتروشيمي بندرامام اصلی سعيد مسعودي زاده عضو هیئت مدیره غیر موظف
توسعه نفت و گاز صبا کارون اصلی ابراهيم افشنگ عضو هیئت مدیره غیر موظف

اهم نکات مطرح ‌شده در مجمع شگویا :

  • ترکیب سبد فروش شرکت ، محصول گرید بطری ۴۶درصد و گرید الیاف ۴۹درصد بوده است .
  • در جهت اصلاح قیمت‌ گذاری پایه محصولات بطری و الیاف در بورس کالا، از طریق برگزاری جلساتی با نهادهای مربوطه صورت گرفت که منجر به اصلاح پلکانی در قیمت‌ گذاری محصولات شده است که فعلا ۱۰ درصد صورت گرفته و تا ۱۷ درصد ادامه خواهد داشت

از دلایل افزایش بهای تمام‌شده:

 ۱) افزایش ۳۶درصدی نرخ خوراک.

۲) ۳۳درصدی نرخ یوتیلیتی.

۳) ۱۸درصدی هزینه مواد شیمیایی و کاتالیست.

۴) ۲۸درصدی حقوق و دستمزد .

۵) ۵۹درصدی خدمات پیمانکاری و سایر هزینه‌های متأثر از نرخ تورم.

  • پروژه پتروشیمی صدف که ۱۴ ، ۱۵ سال است ، به طول انجامیده ، خبرهای خوبی در راه دارد و فرایند IPO  آن انجام  شده و تا برج ۹ به مرحله عرضه می رسد و تا مهرماه نیز بخش هایی از آن به بهره برداری می رسد . در تلاش هستیم تا پایان سال بتوانیم محصول این پروژه را در بازار بیاوریم .
  • نقدینگی لازم،  پتروشیمی صدف از سمت هلدینگ خلیج فارس تامین  شده و شرکت پتروشیمی تندگویان سهم خود را در این شرکت پتروشیمی صدف اضافه کرده است.
  • در ارتباط با نرخ بوتیلیتی تا ۱۴۰۳ نرخ ها ابلاغ شده و به شرکت ها داده شده ولی برای سال جاری نرخ ها علی الحساب است و هنوز نرخی به ما ابلاغ نشده است.
  • در سال گذشته ،با تغییر نرخ محصولات در بورس کالا از نرخ ۲۸.۵۰۰ به نرخ توافقی، شاهد کاهش فروش و رقابت بودیم.

(خبر تکمیلی به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اقتصاد و بیمه)

امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با حضور بیش از ۸۶  درصد سهامدارن برگزار شد.

اهم نکات مطرح ‌شده در مجمع شرکت به شرح زیر است :

  • ترکیب سبد فروش شرکت ، محصول گرید بطری ۴۶درصد و گرید الیاف ۴۹درصد بوده است .
  • در جهت اصلاح قیمت‌ گذاری پایه محصولات بطری و الیاف در بورس کالا، از طریق برگزاری جلساتی با نهادهای مربوطه صورت گرفت که منجر به اصلاح پلکانی در قیمت‌ گذاری محصولات شده است که فعلا ۱۰ درصد صورت گرفته و تا ۱۷ درصد ادامه خواهد داشت

از دلایل کاهش سود شرکت در سال 1403 :

1) به مدت ۴۵ روز تعمیرات اساسی در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ .

2) نوسان در تأمین خوراک دریافتی از پتروشیمی بوعلی .

 3) عدم امکان تأمین کاتالیست از سازندگان اصلی.

4) رفع معایب کیفی کاتالیست داخلی ‌سازی.

  • در حال حاضر، کاتالیست داخلی ‌سازی شده و توسط یک شرکت‌ دانش‌ بنیان ساخته شده است.

از برنامه های آتی شرکت :

1) دستیابی به برنامه مصوب تولید.

2) بهینه‌سازی مصارف انرژی.

3) اجرای پروژه ‌های بازیافت جامع آب.

4) بهبود عملکرد تولید با به ‌روز رسانی تجهیزات خطوط تولیدی POY.

5) پیش راه ‌اندازی و راه ‌اندازی طرح پتروشیمی صدف .

  • پروژه پتروشیمی صدف که ۱۴ ، ۱۵ سال است ، به طول انجامیده ، خبرهای خوبی در راه دارد و فرایند IPO  آن انجام  شده و تا برج ۹ به مرحله عرضه می رسد و تا مهرماه نیز بخش هایی از آن به بهره برداری می رسد . در تلاش هستیم تا پایان سال بتوانیم محصول این پروژه را در بازار بیاوریم .
  • نقدینگی لازم،  پتروشیمی صدف از سمت هلدینگ خلیج فارس تامین  شده و شرکت پتروشیمی تندگویان سهم خود را در این شرکت پتروشیمی صدف اضافه کرده است.

از دلایل افزایش بهای تمام‌ شده:

 ۱) افزایش ۳۶ درصدی نرخ خوراک.

۲) افزایش ۳۳ درصدی نرخ یوتیلیتی.

۳) افزایش ۱۸ درصدی هزینه مواد شیمیایی و کاتالیست.

۴) افزایش ۲۸ درصدی حقوق و دستمزد .

۵) افزایش  ۵۹ درصدی خدمات پیمانکاری و سایر هزینه ‌های متأثر از نرخ تورم.

  • در ارتباط با نرخ یوتیلیتی گفته شد : تا ۱۴۰۳ نرخ ها ابلاغ شده و به شرکت ها داده شده ولی برای سال جاری نرخ ها علی الحساب است و هنوز نرخی به ما ابلاغ نشده است.
  • در سال گذشته ، با تغییر نرخ محصولات در بورس کالا از نرخ ۲۸.۵۰۰ به نرخ توافقی، شاهد کاهش فروش و رقابت بودیم.
  • در انتها شگویا ، به ازای هر سهم ۶۸ تومان سود نقدی تقسیم کرد.

همچنین بررسی کنید

گام بلند گهرزمین در مسیر توسعه پایدار کشور

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مهندس علی‌اکبر اکبری، معاون مدیرعامل و مدیر مجتمع …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *