مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت داروسازی زاگرس فارمد ( سهامیعام ) مورخ 11 .03 .1404 در محل شرکت کارخانجات دارو پخش تشکیل گردید.
در این مجمع که با حضور01 .82 درصدی سهامداران حقیقی و حقوقی ، اعضاء هیات مدیره ، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار گردید ، ریاست مجمع برعهده آقای سید محمد خوانساری بود ، که آقای محمد حسین ملک و مرتضی سبحانی نیا در مقام نظار اول و دوم و آقای حمید رضا صدرائی به عنوان دبیر مجمع انتخاب گردیدند .
درادامه با قرائت گزارش هیات مدیره به مجمع مربوط به اهم فعالیتهای صورت پذیرفته درطی سال مالی منتهی به 30/12/1403 و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی ، مجمع نشینان با طنین صلوات خود ضمن تصویب صورتهای مالی و تنفیذ معاملات مشمول ماده129 با تقسیم سود 710 ریالی به ازای هرسهم به کار خود پایان دادند .
آخرین اعضای هیئت مدیره در سال مالی مورد گزارش به شرح ذیل بوده است :
| دارو پخش | رضا روستایی | نایب رئیس هیئت مدیره | موظف – اصلی |
| سرمایه گذاری داروئی تامین | حمیدرضا صدرائی | عضو هیئت مدیره | موظف – اصلی |
| لابراتورهای رازک | سعید اکبر زاده کلاهی | رئیس هیئت مدیره | غیرموظف – اصلی |
| داروسازی اکسیر | جلیل قاسمی ولاشانی | عضو هیئت مدیره | غیرموظف – اصلی |
| شیرین دارو | حمید بیرانوند | عضو هیئت مدیره | غیر موظف – اصلی |
دکتر حمیدرضا صحرائی« مرد شماره یک مالی شرکت» نیز در حاشیه مجمع اظهار داشت که شرکت در اخذ تسهیلات از نظام بانکی و حواله کرد پول در سیستم بانکی با چالش مواجه بوده است که این موضوع ، شرکت را ناچار به خرید از شرکت های داخلی کرد .
به گفته وی در پایان سال ، تخصیص ارز گرفتیم و در حال حاضر پرداخت های ماده اولیه کلوزانتل انجام شده است و در سال جاری ، مواد اولیه مورد نیاز ( چه داخلی و چه خارجی ) تهیه شده و باز هم تهیه خواهد شد .
پایگاه خبری و تحلیلی اقتصاد و بیمه اخبار ، مجامع و تحلیل بورس ، بانک و بیمه