چهارشنبه 21 مرداد 1405

آقاجانلو: نمایشگاه گوهرسنگ ها؛ فرصتی برای معرفی ظرفیت ها و افزایش سهم ایران در تجارت جهانی

پایگاه خبری اقتصاد و بیمه: رئیس هیات عامل ایمیدرو برگزاری نمایشگاه گوهرسنگ ها را فرصتی برای معرفی ظرفیت های این حوزه و بستری برای افزایش سهم ایران در تجارت جهانی خواند.

محمد آقاجانلو در بازدید از غرفه های دومین نمایشگاه بین المللی گوهرسنگ ها افزود: ایمیدرو با رویکردی توسعه ای و از طریق طرح توسعه صنعت گوهرسنگ(زیرمجموعه ایمیدرو)؛ اقداماتی را در بخش های اکتشافی، برگزاری دوره های آموزشی، تجهیز کارگاه و آزمایشگاه ها و… انجام داده است.
وی گفت: ایران دارای ظرفیت های مناسبی در حوزه سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی است و امید می رود با اجرای سیاست های توسعه ای ایمیدرو و با کمک دیگر سازمان ها و دستگاه های ذیربط؛ سهم کشور در بازار جهانی افزایش یابد.
دومین نمایشگاه بین المللی گوهرسنگ ها از ششم تا نهم شهریورماه جاری در سالن ۵ محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران در حال برگزاری است.

همچنین بررسی کنید

از احیای یک پرونده مختومه تا اجرای بزرگ‌ترین رأی داوری صنعت پتروشیمی؛ روایت صباانرژی از پرونده ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی مهر

پرونده مطالبه ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی جم از پتروشیمی مهر، یکی از بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *