شنبه 17 مرداد 1405

نفت پاسارگاد واحد نمونه کیفی کشور شد

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، در مراسم بزرگداشت روز جهانی استاندارد شرکت نفت پاسارگاد وابسته به شستا موفق به کسب عنوان واحد نمونه کیفی کشور شد.

در مراسم بزرگداشت روز جهانی استاندارد که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، شرکت نفت پاسارگاد وابسته به شستا موفق شد عنوان «واحد نمونه کیفی کشور» را از آن خود کند.

این مراسم با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، عباس اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت، فرزانه انصاری، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران و جمعی از مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی، فعالان صنعتی و تولیدکنندگان کشور برگزار شد.

در این مراسم، مجتمع‌های تولیدی بندرعباس و شیراز شرکت نفت پاسارگاد به‌دلیل رعایت دقیق الزامات استاندارد، اجرای مستمر نظام‌های کنترل کیفیت و ارائه عملکردی ممتاز در فرآیندهای تولید، به‌عنوان واحدهای نمونه کیفی کشور معرفی شدند.

همچنین، لوح تقدیر ملی سازمان ملی استاندارد ایران از سوی فرزانه انصاری، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، به امیرحسین باقری، مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد اهدا شد.

در بخشی از این لوح آمده است: «به پاس تلاش ارزشمند در ارتقای کیفیت و بهبود پایدار در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از خدمات صادقانه و مسئولانه شرکت نفت پاسارگاد و همکاران گران‌قدر آن تقدیر به‌عمل می‌آید.

کسب این افتخار ملی، بار دیگر جایگاه شرکت نفت پاسارگاد را به‌عنوان پیشتاز صنعت قیر کشور و منطقه تثبیت می‌کند. این موفقیت حاصل تعهد به اجرای دقیق استانداردهای بین‌المللی، ارتقای بهره‌وری و پایبندی به فرهنگ کیفیت در تمامی سطوح سازمان است.

شرکت نفت پاسارگاد با شش مجتمع تولیدی فعال در سراسر کشور، بزرگ‌ترین تولیدکننده قیر در خاورمیانه محسوب می‌شود و محصولات خود را به بازارهای جهانی صادر می‌کند.

این شرکت با رویکردی مبتنی بر توسعه پایدار، ارتقای کیفیت و رعایت الزامات زیست‌محیطی، همواره در مسیر بهبود فرآیندهای تولید و افزایش رضایت مشتریان داخلی و خارجی گام برمی‌دارد.

همچنین بررسی کنید

تکمیلی از مراسم معارفه شرکت آکو باتری ایرانیان؛  پیش بینی فروش ۱۷ همتی و سود ۶.۳ همتی در سال ۱۴۰۵

🔹 در حال حاضر سرمایه ثبتی شرکت یک همت است. 🔹 شرکت از سال ۱۳۶۱ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *