شنبه 6 تیر 1405

گام نخست دانش آموزان عسلویه در مسیر دانش پزشکی

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مدیرعامل پتروشیمی پارس از سارا و حلیمه تجلیل کردخانم سارا پور محمد و حلیمه قاضی دختران دانش آموز عسلویه ای که توانستند برای نخستین بار نام عسلویه را در میان قبول شدگان دکتری عمومی پزشکی شهرهای کشور به ثبت برسانند  به همراه خانواده و در نشستی صمیمی با مدیرعامل پتروشیمی پارس دیدار و گفتگو کردند.

در نشستی صمیمی به میزبانی دکتر پهلوانی مدیر عامل شرکت پتروشیمی پارس از نخستین قبول شدگان عسلویه ای در رشته دکتری پزشکی عمومی تقدیر شد.

 خانم سارا پور محمد و حلیمه قاضی دختران دانش آموز عسلویه ای که توانستند برای نخستین بار نام عسلویه را در میان قبول شدگان دکتری عمومی پزشکی شهرهای کشور به ثبت برسانند ظهر امروز به همراه خانواده و در نشستی صمیمی با مدیرعامل پتروشیمی پارس دیدار و گفتگو کردند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی پارس در این نشست، موفقیت خانم حلیمه قاضی و سارا پور محمد در کنکور سراسری و پیشگامی در حوزه حرفه ای را، تبریک گفت و از خانواده های این دو دانش آموز به خاطر فراهم کردن بستر این موفقیت بزرگ، تشکر کرد.

دکتر عبدالکریم پهلوانی با بیان اینکه تقدیر از موفقیت ها، تداوم بخش موفقیت های بیشتر خواهد بود تصریح کرد: حتما باید از افتخارآفرینان تجلیل کرد و اجازه نداد تلاش ها و به ثمر رسیدن تلاش ها، نادیده گرفته شود.

دکتر پهلوانی اضافه کرد: همیشه اولین ها در یادها خواهد ماند و موفقیت دو دختر دانش آموز از عسلویه، امید آفرین و الهام بخش بسیاری از فرزندان عسلویه خواهد بود.

وی با تحسین تلاش و پشتکار حلیمه قاضی و سارا پورمحمد، اظهار داشت: قبولی دختران عسلویه در رشته پزشکی شایسته تقدیری بزرگ است و قطعا در مسیر توسعه علم و دانش و پرورش نخبگان در استان بوشهر، از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.

گفتنی است در پایان این نشست، با اهدای لوح سپاس و هدیه از دانش آموزان افتخارآفرین عسلویه تقدیر شد.

همچنین بررسی کنید

شاهکار مدیریت نخبه داروسازی زاگرس فارمد پارس | تحقق اهداف تولیدی با اتکا به توان تولید داخلی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت دارو سازي زاگرس فارمد پارس – نماد: ددام راس ساعت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *