پنج‌شنبه 9 مهر 1405

تقویت همکاری‌های بانک سینا و گروه صنعتی مینو در مسیر حمایت از تولید

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مدیرعامل بانک سینا در دیدار با مدیرعامل گروه صنعتی مینو بر آمادگی این بانک برای توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه تأمین مالی زنجیره تولید و ارائه خدمات اعتباری ریالی و ارزی تأکید کرد.
🟦 در این دیدار، علی ابدالی با اشاره به رویکرد بانک سینا در حمایت از بخش تولید اظهار داشت: این بانک آمادگی دارد با بهره‌گیری از ابزارهای متنوع تأمین مالی از جمله اوراق گام، در تقویت زنجیره تولید و تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی به‌ویژه در صنعت غذایی نقش‌آفرینی کند.
🟨وی همچنین ارائه تسهیلات و خدمات اعتباری ریالی و ارزی، حمایت از صنایع غذایی و پشتیبانی از تولید و تأمین کالاهای اساسی را از جمله اولویت‌های بانک سینا در تعامل با بنگاه‌های تولیدی عنوان کرد.
🟦در این دیدار، محسن خدابخش رئیس هیأت‌مدیره بانک سینا نیز با تأکید بر ضرورت تقویت همکاری‌های هدفمند میان شبکه بانکی و بنگاه‌های تولیدی، اظهار داشت: بانک سینا توسعه اقتصاد مولد را یکی از محورهای اصلی راهبردی خود می‌داند و آماده است با طراحی بسته‌های مالی متناسب با نیازهای تولیدکنندگان، زمینه رشد پایدار و افزایش بهره‌وری در صنایع مختلف از جمله صنعت غذا را فراهم کند.
🟨در ادامه این نشست، مهندس اوحدی مدیرعامل گروه صنعتی مینو نیز با تشریح ظرفیت‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای این مجموعه، بر اهمیت تعامل و همکاری با شبکه بانکی برای تأمین مالی پایدار و توسعه فعالیت‌های تولیدی تأکید کرد.
🟦گفتنی است در این بازدید که محسن خدابخش رئیس هیات مدیره، اکبر جلیلی عضو هیات مدیره و معاون بازاریابی و امور شعب، رحیم فرامرزی معاون ارزی و بین‌الملل، علیرضا برآور معاون اعتباری، مهرداد مرادخانی مدیر امور حوزه مدیرعامل و روابط‌عمومی و مسعود صحیحی مدیر منطقه غرب تهران نیز حضور داشتند، خطوط تولید شرکت صنعتی مینو مورد بازدید قرار گرفت.

همچنین بررسی کنید

تاپیکو و تدوین برنامه ای جامع برای رفع چالش‌های یوتیلیتی و تثبیت تولید در پتروشیمی فن آوران:

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، گزارش دریافتی از پتروشیمی فن آوران حکایت از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *