شنبه 6 تیر 1405

جدال نفس گیر شرکت های بیمه برای فروش بیشتر بیمه نامه درمان به خط پایان رسید+ جدول

اقتصاد و بیمه- مجموع حق بیمه صادره 16 شرکت بیمه جنرال در رشته بیمه درمان در مدت 12ماهه منتهی به پایان اسفند ماه 1403 به رقم 125 هزار و 276 میلیارد تومان رسیده است.

جدال نفس گیر شرکت های بیمه برای فروش بیشتر بیمه نامه درمان به خط پایان رسید+ جدول

 شرکت بیمه دی در 12 ماهه منتهی به پایان اسفند ماه سال گذشته با کسب حق بیمه صادره به مبلغ 25 هزار و 899 میلیارد تومان در بین این 16 شرکت بیمه در رتبه نخستحق بیمه صادره رشته بیمه درمان قرار گرفت .

در جایگاه بعدی ، شرکت بیمه دانا با صدور 19 هزار و 873 میلیارد تومان حق بیمه صادره و شرکت بیمه ملت با صدور 14 هزار و 718 میلیارد تومان حق بیمه صادره به ترتیب در رتبه دوم و سوم از منظر بیشترینحق بیمه تولیدی رشته درمان در مدت مورد نظر این گزارش قرار گرفتند .

در مقابل ، شرکت های بیمه تعاون ، میهن و تجارت نو به ترتیب کمترین میزان حق بیمه صادره را در رشته بیمه درمان در بین 16 شرکت بیمه مورد نظر این گزارش داشتند .

از منظر خسارت پرداختی هم ، مجموع خسارت پرداختی 16 شرکت بیمه جنرالمورد نظر این گزارش ، در رشته بیمه درمان در 12 ماهه منتهی به پایان اسفندماه 1403به رقمی بالغ بر 80 هزار و 328 میلیارد تومان رسیده است .

دراین میان شرکت بیمه دی در 12 ماهه منتهی به پایان اسفندماه سال گذشته مبلغی در حدود 18 هزار و 27 میلیارد تومان خسارت بیمه گذاران خود در رشته بیمه درمان پرداخت کرد و از همین روی بیشترین میزان خسارت پرداختی را در بین این 16 شرکت بیمه داشت.

photo_2025-04-09_08-36-47

همچنین بررسی کنید

تأكید مدیرعامل بیمه دانا بر تقویت تعامل با شبكه فروش؛ شبكه فروش، خط مقدم ارتباط بیمه دانا با بیمه‌گذاران است

گردهمایی نمایندگان فروش استان تهران با حضور ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره، حسین حسینی، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *