سه‌شنبه 20 مرداد 1405

مدیر عامل بیمه دی در پیامی حادثه بندر شهید رجایی را تسلیت گفت / ما با تمام امکانات، متعهدانه در کنار حادثه‌ دیدگان و خانواده‌ های ایشان هستیم

مدیر عامل بیمه دی، در پی وقوع حادثه ناگوار انفجار در بندر شهید رجایی و کشته و زخمی شدن هم‌میهنان گرامی، در پیامی اعلام کرد: این حادثه تلخ، قلب همگان را به درد آورد و لطمه‌ای جبران‌ ناپذیر بر پیکره جامعه وارد کرده و موجب حزن و اندوه اینجانب شده‌ است، بی تردید اتحاد و همدلی در این برهه منشأ امید برای مردم بزرگوار ایران و خانواده‌ های داغدار این حادثه خواهد بود.

به گزارش گروه رسانه ای اقتصاد و بیمه، هادی عبداللهی، مدیر عامل شرکت با ابراز همدردی با خانواده‌ های جان‌ باختگان و مصدومین حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس، در پیامی بیان کرد: همانند همه مردم شریف و داغدار، خود را در غم از دست‌ دادن هم‌میهنان شریک دانسته و برای بهبودی مصدومان، هم سو با مسئولیت‌ های انسانی خود، در کنارشان هستیم و متعهدانه در این مسیر، با تمام توان به حمایت و همراهی بیمه‌ گذاران گرامی و خانواده‌ هایشان خواهیم پرداخت و اطمینان می‌دهیم که در این لحظات سخت، همچنان در کنارشان خواهیم بود و از هیچ کوششی برای آنان دریغ نخواهیم کرد.

وی در این پیام افزود: شعب و نمایندگی‌ های بیمه دی در تمام کشور به ویژه در ستاد و استان‌ های جنوبی، با تمام امکانات در حوزه‌ های درمان و ارزیابی سریع خسارات و انجام تعهدات بیمه‌ ای در آماده باش کامل هستند.

در ادامه پیام مدیر عامل بیمه دی آمده است: از خداوند بزرگ، برای بازماندگان شکیبایی و سلامت، و برای مجروحان درمان فوری خواستارم. بی‌ تردید، اتحاد و همبستگی ملی در این لحظه حساس، منشأ قدرت و امید دوباره خواهد بود.

همچنین بررسی کنید

مجمع عمومی عادی سالیانه هلدینگ صبا انرژی با تأکید بر توسعه ارزش‌آفرینی برای سهامداران برگزار شد

مجمع عمومی عادی سالیانه گروه سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (هلدینگ صباانرژی) برای سال مالی منتهی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *