چهارشنبه 3 تیر 1405

لزوم پیاده‌سازی حاکمیت شرکتی برای مدیریت تخصصی شرکت‌های بانک/ ظرفیت بالای شرکت‌های زیرمجموعه برای تاثیرگذاری در بخش مسکن

مدیرعامل بانک مسکن در جلسه ارزیابی عملکرد شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، بر لزوم مدیریت تخصصی و کارآمد شرکت‌ها بر اساس اصول حاکمیت شرکتی تأکید کرد.

مدیرعامل بانک مسکن در جلسه ارزیابی عملکرد شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، بر لزوم مدیریت تخصصی و کارآمد شرکت‌ها بر اساس اصول حاکمیت شرکتی تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه ، دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن در جلسه ارزیابی عملکرد شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن که با حضور صابر عسکرپور رئیس هیأت‌مدیره بانک مسکن، مدیران گروه مالی بانک مسکن و گروه سرمایه‌گذاری مسکن برگزار شد، خواستار پیاده‌سازی شاخص‌های حاکمیت شرکتی برای مدیریت بهینه، تخصصی و کارآمد شرکت‌های زیرمجموعه بانک شد.

وی با بیان اینکه بانک مسکن و شرکت‌های تابعه آن یک برند شاخص در حوزه مسکن کشور محسوب می‌شوند، افزود: شرکت‌های زیرمجموعه بانک از ظرفیت و پتانسیل بالایی برخوردارند که می‌توانند نقش مهمی در تحولات بخش مسکن ایفا کنند.

دکتر خورسندیان همچنین گفت: با داشتن برنامه‌ریزی مناسب، ارتقای انضباط و شفافیت مالی، زمان‌بندی مناسب و رعایت اصول حاکمیت شرکتی می‌توان چالش‌های موجود را نیز رفع کرد و بر مشکلات و موانع فائق آمد.

در این نشست، مدیران شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، گزارشی جامع از عملکرد و وضعیت مالی ارائه و ضمن طرح مشکلات و درخواست‌های خود، پاسخ‌ها و راهکارهای لازم را از مدیران عالی بانک مسکن دریافت کردند.

همچنین بررسی کنید

تأكید مدیرعامل بیمه دانا بر تقویت تعامل با شبكه فروش؛ شبكه فروش، خط مقدم ارتباط بیمه دانا با بیمه‌گذاران است

گردهمایی نمایندگان فروش استان تهران با حضور ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره، حسین حسینی، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *