جمعه 8 آبان 1405

در سفر به تبریز صورت گرفت؛ تأكید وزیر اقتصاد بر حمایت از بخش تولید در بازدید از گروه صنعتی صبح پارلار آسیا

وزیر امور اقتصادی و دارایی در سفر به استان آذربایجان شرقی از شرکت دانش بنیان صبح پارلار آسیا بازدید و بر حمایت از بخش تولید تاکید کرد.

به گزارش اقتصاد و بیمه، عبدالناصر همتی صبح امروز در حاشیه بازدید از خطوط تولید گروه صنعتی پارلار به گفت و گو با مدیران و کارکنان این واحد تولیدی پرداخت.

گروه صنعتی پارلار با هدف فعالیت در زمینه های مختلف مهندسی الکترونیک و با بهره مندی از ظرفیت های متخصصان داخلی راه اندازی شده است.

این شرکت از تولید کنندگان بردهای الکترونیکی لوازم خانگی و خودرویی در ایران است.

عبدالناصر همتی برای حضور و سخنرانی در بیست و هشتمین همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی و همچنین حضور در نشست شورای گفت و گوی بخش دولت و خصوصی به تبریز سفر کرده است.

 

همچنین بررسی کنید

محمدی در نشست شورای معاونین سازمان تأمین‌اجتماعی: تأمین اجتماعی در راستای ایفای تعهدات باید از حمایت‌های دولت برخوردار باشد

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، سرپرست سازمان تأمین‌اجتماعی در ششمین نشست شورای معاونین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *