شنبه 6 تیر 1405

پاکسان با جهش معنادار کیفی، رتبه «A» ارزیابی PRPs دانشگاه تهران را تثبیت کرد

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مدیرعامل شرکت پاکسان از کسب رتبه (A) این شرکت در ارزیابی سالانه PRPs معاونت غذا و داروی دانشگاه تهران خبر داد و این موفقیت را نشانه‌ای روشن از ارتقای نظام‌مند کیفیت و بهبود فرآیندهای تولید در این مجموعه دانست.

مهندس شهريار محمدی راد مدیرعامل این شرکت با اشاره به نتایج ارزیابی انجام‌شده اظهار کرد: امتیاز شرکت پاکسان در این دوره به ۷/۱۳۶۷ رسیده که در مقایسه با سال گذشته (۶/۹۱۶)، بیانگر جهشی معنادار در عملکرد شرکت در حوزه الزامات پیش‌نیازی تولید است.

وی افزود: در این ارزیابی، تعداد نواقص شناسایی‌شده از ۴۵ مورد در سال گذشته به ۱۰ مورد در سال جاری کاهش یافته است؛ موضوعی که نشان‌دهنده اثربخشی اقدامات اصلاحی، ارتقای انضباط عملیاتی و مشارکت فعال واحدهای مختلف در مسیر بهبود مستمر است.

مدیرعامل پاکسان با تأکید بر جایگاه مرجع ارزیاب گفت: کسب این رتبه از معاونت غذا و داروی دانشگاه تهران که از حساس‌ترین و دقیق‌ترین مراجع نظارتی کشور به‌شمار می‌رود، بیانگر تعهد سازمانی، رویکرد ساختارمند به کیفیت و تلاش پیوسته کارکنان شرکت در تمامی سطوح است.

وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری و همدلی تمامی همکاران شرکت در شناسایی و رفع نواقص، ابراز امیدواری کرد با تداوم این مسیر و تقویت فرهنگ کیفیت، جایگاه شرکت پاکسان در ارزیابی‌های آتی بیش از پیش ارتقا یافته و دستاوردهای پایدار و ارزشمندتری در شأن نام پرافتخار این مجموعه رقم بخورد.

همچنین بررسی کنید

شاهکار مدیریت نخبه داروسازی زاگرس فارمد پارس | تحقق اهداف تولیدی با اتکا به توان تولید داخلی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت دارو سازي زاگرس فارمد پارس – نماد: ددام راس ساعت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *