سه‌شنبه 10 شهریور 1405

اولین مجمع عمومی عادی سالیانه بانک های دولتی/ مدیرعامل بانک مسکن در مجمع عمومی عادی سالیانه بانک از حمایت های وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت راه و شهرسازی در پیشبرد اهداف بانک قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، دکتر علی خورسندیان با اشاره به برگزاری مجمع بانک به عنوان اولین بانک دولتی در سال جاری همانند سال گذشته گفت: بندهای شرط در صورتهای مالی سال جاری بانک مسکن نسبت به سال گذشته کاهش یافت که از انضباط مالی این بانک حکایت دارد.
مهم ترین دستاورد بانک مسکن در سال گذشته را کاهش ناترازی از ١٣٧ همت در پایان آذرماه سال ١٤٠٤ به ٤٠ همت در پایان اردیبهشت ماه سال ١٤٠٥ عنوان کرد که حدود ١٠٠ همت کاهش داشته است.
ظرف یکسال گذشته زیان انباشته بانک به سود انباشته تبدیل شده و دستاورد مثبتی را برای بانک رقم زد.
بانک مسکن از طریق وزارت راه و شهرسازی و معرفی بنیاد مسکن به ٣٢٠٠ خانواده آسیب دیده تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کرد
دو پرونده بزرگ حقوقی در بانک مسکن تعیین تکلیف شد.
صابر عسکرپور، رییس هیات مدیره بانک مسکن علاوه بر ارایه گزارش صورت های مالی، به بیان راهبردهای استفاده از ظرفیت های بازار سرمایه در بانک مسکن و برنامه های توسعه ای پرداخت.

همچنین بررسی کنید

غلامحسین محمدی، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با صدور حکمی، حسین مشیری تبریزی را به عنوان سرپرست موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی منصوب کرد.

به نقل از پایگاه خبری اقتصاد و بیمه ؛ دکتر حسین مشیری تبریزی پیش از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *