چهارشنبه 8 مهر 1405

حضور میدانی کارشناسان بیمه دی در مناطق سیل‌زده مازندران/ تسریع در ارزیابی و پرداخت خسارت به بیمه‌گزاران

در پی وقوع سیل اخیر در استان مازندران و وارد آمدن خسارات به برخی از هموطنان ، تیم‌های ارزیابی خسارت بیمه دی بلافاصله به مناطق آسیب‌دیده اعزام شدند تا ضمن بررسی دقیق ابعاد حادثه، روند رسیدگی به پرونده‌های خسارت را در کوتاه‌ترین زمان ممکن عملیاتی کنند.

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، با توجه به اهمیت حمایت از بیمه‌گزاران در شرایط بحرانی و تأکید مدیریت ارشد شرکت بر تکریم ارباب رجوع و ارائه خدمات سریع، کارشناسان این شرکت با حضور میدانی در محل‌های حادثه، فرایند تشکیل پرونده و برآورد خسارت‌های وارده به واحدهای مسکونی و تجاری تحت پوشش را در سریعترین زمان ممکن آغاز کرده‌اند.

در همین راستا، محمد کاملی ،مدیر بیمه دی مازندران، از ارائه خدمات بدون وقفه خبر داد وگفت : «تیم‌های اعزامی بیمه دی با هدف کاهش آلام هموطنان و تسهیل در فرایند جبران خسارت، با تمام توان در مناطق سیل‌زده مستقر شده‌اند. اولویت ما در این روزهای سخت، سرعت‌بخشی به فرایند ارزیابی و واریز خسارات در کوتاه‌ترین زمان ممکن است تا بخشی از دغدغه‌های بیمه‌گزاران عزیز مرتفع شود.»

همچنین بررسی کنید

از سرکشی به خانواده معظم شهدا تا بوسه بر چادر مادر شهید

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مدیرعامل بیمه دی ،عصر امروز دوشنبه با حضور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *