چهارشنبه 15 مهر 1405

رویکرد تحولات ویژه پتروشیمی امیرکبیر با رویکردهای نوین مدیریتی | «پتروشیمی امیرکبیر راه پنج ماهه را یکماهه رفت»

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه،  شایستگی ها و عملکرد موفق مجموعه پتروشیمی امیرکبیر در بدترین شرایط جنگ، تحریم و مسائل اقتصادی مرتبط با آن بسیار ارزشمند است.
🔸بررسی عملکرد ماهانه این مجتمع نشان می‌دهد فروش پتروشیمی امیرکبیر در مرداد نسبت به تیرماه رشد قابل توجهی داشته و درآمد نیز به بالاترین سطح ۵ ماهه رسیده است.
🔸این گزارش نشان می دهد حجم فروش پتروشیمی امیرکبیر در تیرماه ۱۷ هزار و ۵۶۶ تن بود که این رقم در مرداد به ۲۵ هزار و ۱۷۷ تن رسید. به این ترتیب، تناژ فروش شرکت در یک ماه ۴۳ درصد افزایش پیدا کرده است.
🔸از جمله نکات ارزشمند گزارش منتشره مربوط به مجموع مبلغ فروش شرکت می باشد که در فروردین ۲ هزار و ۶۲۷ میلیارد تومان، در اردیبهشت ۲ هزار و ۲۹۷ میلیارد تومان و در خرداد ۳ هزار و ۴۳۵ میلیارد تومان ثبت شده بود. این رقم در تیرماه با افت به ۲ هزار و ۱۸۲ میلیارد تومان رسید، اما در مرداد با جهشی قابل توجه به ۳ هزار و ۷۰۸ میلیارد تومان افزایش قابل توجهی را نشان می دهد.

همچنین بررسی کنید

هدف‌گذاری صادرات ۴۰ درصدی سازه پوشش ماموت تا ۱۴۰۹

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مدیرعامل سازه پوشش ماموت از هدف‌گذاری این شرکت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *