سه‌شنبه 12 آبان 1405

طلوع آفتاب خلیج فارس؛ از شرق تا جنوب/ آغاز بهره‌برداری از 2 نیروگاه خورشیدی با ظرفیت 40 مگاوات

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، بهره‌برداری از دو نیروگاه خورشیدی ۲۰ مگاواتی در استان‌های فارس و خراسان رضوی با نام «آفتاب خلیج فارس» آغاز شد.
🔹با بهره‌برداری از دو نیروگاه خورشیدی ۲۰ مگاواتی در استان‌های فارس و خراسان رضوی، نام «آفتاب خلیج فارس» بر پهنه صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر کشور درخشید؛ طلوعی که نویدبخش آغاز فصلی تازه از حضور مؤثر و ماندگار گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در توسعه انرژی‌های پاک و ترسیم افقی روشن برای آینده این صنعت در کشور است.
🔹این دو پروژه که با نام‌های آفتاب دوغارون خلیج فارس و آفتاب دبیران خلیج فارس معرفی شده‌اند، با تلاش، تخصص و همت کارکنان شرکت توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر خلیج فارس به ثمر نشسته و به مرحله بهره‌برداری رسیده‌اند.
🔹نیروگاه خورشیدی آفتاب دوغارون خلیج فارس با ظرفیت ۲۰ مگاوات، در منطقه ویژه اقتصادی دوغارون شهرستان تایباد در استان خراسان رضوی و نیروگاه خورشیدی آفتاب دبیران خلیج فارس نیز با ظرفیت ۲۰ مگاوات، در استان فارس احداث شده‌اند.

همچنین بررسی کنید

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان در نشست خبری سمپوزیوم …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *