پنج‌شنبه 4 تیر 1405

اختلاف معنی دار و برتری در بازار سرمایه

سرخوش- اقتصاد و بیمه- نفت و گاز پارسیان به عنوان چهارمین شرکت بزرگ بورس توانست رتبه نخست بازدهی با اختلاف 30 درصد بالاتر از بزرگترین شرکت بورس، که از قضا در یک صنعت مشابه نیز مشغول به فعالیت می‌باشد، کسب نماید.
شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان (با نماد پارسان) امروز در حالی مجمع خود را برگزار کرد که ارزش بازاری آن در روز پیش از مجمع، قریب به 300 هزار میلیارد تومان بوده است.
همچنین در دوره یکساله منتهی به مجمع، بازدهی سهام شرکت در بورس، بالغ بر 85 درصد بوده و با اختلاف در رتبه نخست بازدهی در میان شرکت‌های بزرگ بازار سرمایه قرار داشته است.
در میان سه هلدینگ بزرگ پتروشیمی کشور، گروه گسترش نفت و گاز پارسیان برای دوره یکساله تا نیمه دی‌ماه با 86 درصد بازدهی، در رتبه نخست، صنایع پتروشیمی خلیج فارس با 55 درصد بازدهی در رتبه دوم و سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین با 20 درصد بازدهی در رتبه سوم هلدینگ‌های فعال در حوزه پتروشیمی بوده ا‌ند.
بازدهی بسیار مناسب به همراه تقسیم سود بالا، موجب رضایتمندی سهامداران گردیده است.

همچنین بررسی کنید

شاهکار مدیریت نخبه داروسازی زاگرس فارمد پارس | تحقق اهداف تولیدی با اتکا به توان تولید داخلی

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت دارو سازي زاگرس فارمد پارس – نماد: ددام راس ساعت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *