چهارشنبه 3 تیر 1405

حمایت بانک توسعه تعاون از صنایع پتروشیمی بندر ماهشهر

دکتر فتاحی عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون در شهرستان ماهشهر از شرکت پتروشیمی لاله، فن آوران، غدیر و امیر کبیر بازدید و با مدیران شرکت‌ ها جهت تعاملات، گفتگو کرد.

به گزارش گروه رسانه ای اقتصاد و بیمه، در این دیدار دو تفاهم نامه با شرکت‌ های پتروشیمی لاله و پترو شیمی فن آوران منعقد گردید و جهت افزایش تعاملات با مدیران شرکت‌ های پتروشیمی غدیر و امیر کبیر گفتگو کرد.
دکتر سید باقر فتاحی عضو هیات مدیره در دیدار با مدیران چهار پتروشمی منطقه ماهشهر اعلام کرد: این آمادگی را داریم به عنوان بانک دولتی کلیه خدمات نوین بانکی را در اختیار پتروشیمی ها قرار دهیم و ارتباط نزدیک و موثری را داشته باشیم.
ایشان در ادامه بر اهمیت پتروشیمی‌ ها در تاثیر گذاری بر اقتصاد مالی کشور و مردم و ایجاد تولید و اشتغال با اهمیت اعلام کرد.
عضو هیات مدیره افزود: بانک توسعه تعاون یکی از بانک‌ های تاثیر گذار در عرصه صنعت پتروشیمی و اقتصاد کشور می‌باشد.
فتاحی افزود: حمایت بانک توسعه تعاون از شرکت‌ های پتروشیمی جهت کمک به رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال و تولید با استفاده از ابزار های مالی و دارا بودن عاملیت تبصره ۱۸ و همچنین عاملیت محیط زیست و قرارداد با صندوق توسعه ملی جهت کمک به رشد پتروشیمی تاثیر بسزایی خواهد داشت. همچنین سابقه همکاری خوبی میان بانک و پتروشیمی است و تاکنون، بانک در این زمینه مثبت و خوب عمل کرده است.
در ادامه کرمی مدیر شعب بانک توسعه تعاون خوزستان در این نشست با اشاره به ارائه خدمات نوین بانکی و استفاده از بانکواره بانک توسعه تعاون جهت افتتاح حساب و پرداخت تسهیلات به شرکت‌ های پتروشیمی بدون نیاز به مراجعه به بانک را از خدمات نوین بانکی بانک توسعه تعاون برشمرد و پتروشیمی‌ های کشور را یکی از عوامل موثر در عرصه توسعه و اقتصاد ملی و نوید بخش ایجاد تحول در ابعاد اقتصادی و اجتماعی اعلام کرد.
رحیمی مدیر عامل صرافی بانک‌ توسعه تعاون در این بازدید ها افزود: ضمن اعلام آمادگی کامل جهت ارائه خدمات صرافی، ارائه خدمات به پتروشیمی‌ ها را با بهترین کیفیت و چابکی لازم و با اطمینان اعلام نمود.
در پایان سرین رئیس اداره کل امور مشتریان و توسعه بازار نیز آمادگی ارائه خدمات نوین بانکی و نصب کش لس را اعلام نمود.
در این بازدید ها سرین رئیس اداره کل امور مشتریان و توسعه بازار، رحیمی مدیر عامل صرافی، کرمی مدیر شعب بانک توسعه تعاون خوزستان، خدادادی معاون اعتباری و حقوقی و دهدشتیان رئیس شعبه ماهشهر دکتر فتاحی را همراهی کردند.

همچنین بررسی کنید

گزارش تصویری | مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملي کشت و صنعت و دامپروري پارس برگزار شد.

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملي کشت و صنعت و دامپروري پارس – نماد: زپارس در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *