یکشنبه 18 مرداد 1405

صدای رسانه بلندتر از هلدینگ

در روزهایی که شفافیت و پاسخ‌گویی به شاخص اصلی ارزیابی مدیران تبدیل شده، شکایت محمد شریعتمداری، مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس، از روزنامه چارسوق و مدیرمسئول آن، مهدی مهرپور، با اتهاماتی چون نشر اکاذیب، توهین و افتراء واکنش‌های انتقادی فراوانی را برانگیخته است. بسیاری این اقدام را نشانه‌ای از گریز از پاسخ‌گویی دانسته‌اند. در چنین فضایی، یادآوری دیالوگ معروف فیلم V for Vendetta معنا پیدا می‌کند: «مردم نباید از دولت بترسند، این دولت است که باید از مردم بترسد.»

در شماره ۱۵۰ روزنامه چارسوق، مطالبی منتشر شد که پیش‌تر نیز دو نماینده مجلس با استناد به مستندات در صحن علنی مطرح کرده بودند؛ از جمله انتصاب افراد فاقد صلاحیت و دارای سوابق امنیتی در هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس و بکارگیری برخی خبرنگاران که به گفته رسانه، در اغتشاشات نقش داشته‌اند. این گزارش‌ها با هدف افشای تخلفات احتمالی و مطالبه شفافیت مدیریتی منتشر شده بود.

در نهایت، دادسرای فرهنگ و رسانه و سپس دادگاه کیفری یک تهران با بررسی دقیق مستندات و با استناد به اصل ۲۴ قانون اساسی، رأی به منع تعقیب صادر کردند. دادگاه تأکید کرد که گزارش‌های منتشرشده فاقد سوءنیت بوده و در مسیر انجام رسالت مطبوعاتی و دفاع از حق مردم برای دانستن منتشر شده‌اند؛ رأیی که نشان داد عدالت، پناه رسانه‌ای است که به حقیقت وفادار می‌ماند.

همچنین بررسی کنید

از احیای یک پرونده مختومه تا اجرای بزرگ‌ترین رأی داوری صنعت پتروشیمی؛ روایت صباانرژی از پرونده ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی مهر

پرونده مطالبه ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی جم از پتروشیمی مهر، یکی از بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *