چهارشنبه 21 مرداد 1405

پژوهشگر بانک قرض‌الحسنه رسالت، منتخب نظام بانکی کشور شد

در مراسمی که در پژوهشکده پولی و بانکی برگزار شد، وحید شهابی از بانک قرض الحسنه رسالت به عنوان پژوهشگر منتخب نظام بانکی در میان بانک‌ها مورد تقدیر قرار گرفت.
به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، در این مراسم که با حضور ابوالحسنی، قائم مقام بانک مرکزی، پرویزیان رئیس پژوهشکده پولی و بانکی و سایر مدیران پژوهشی پژوهشکده و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، با اهدای لوح تقدیر از تلاش‌های پژوهشی، نقش علمی و اثرگذاری وحید شهابی در ارتقای پژوهش‌های کاربردی نظام بانکی کشور و ارجاع بیش از ۳۰۰ مقاله به پژوهش های نوآورانه ایشان، تقدیر به عمل آمد.
️این موفقیت، نشان‌دهنده توجه و رویکرد بانک قرض‌الحسنه رسالت به حمایت از پژوهش، نوآوری و توسعه سرمایه انسانی دانش‌محور است؛ رویکردی که طی سال‌های اخیر، این بانک را به یکی از پیشگامان حوزه بانکداری اجتماعی و نوآورانه تبدیل کرده است.

همچنین بررسی کنید

مدیرعامل بانک مسکن: خبرنگاران، وجدان بیدار جامعه و راویان امین واقعیت‌ها هستند.

دکتر علی خورسندیان مدیرعامل بانک مسکن در پیامی فرارسیدن هفدهم مردادماه روز خبرنگار را به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *