چهارشنبه 21 مرداد 1405

انتصاب جدید همتی/ «آرام رشیدی» دستیار رئیس کل بانک مرکزی در امور رسانه شد

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، رئیس‌کل بانک‌مرکزی طی حکمی آرام رشیدی را به سمت دستیار رئیس کل در امور رسانه منصوب کرد.

🔹با این انتصاب، سرپرست روابط‌عمومی بانک‌مرکزی، رسما زیر نظر دستیار رئیس‌کل فعالیت می‌کند.

🔹آقای رشیدی که از مدیران خوشنام عرصه روابط عمومی است، پیش از این مدیریت روابط عمومی وزارت امور اقتصاد و دارایی را بر عهده داشته است.

🔹از جمله سوابق آقای رشیدی می‌توان به ریاست مرکز روابط عمومی وزارت امور اقتصاد و دارایی، عضو هیات مدیره و معاون پشتیبانی و امور اقتصادی شرکت بیمه نوین، مدیر عامل شرکت یاری رسان پارسیان، مدیر روابط عمومی بیمه پارسیان، مدیر اداری بیمه پارسیان، مدیر پشتیبانی و مدیر روابط عمومی بیمه «ما» اشاره کرد.

🔹 گروه رسانه ای اقتصاد و بیمه برای آرام رشیدی آرزوی موفقیت دارد و امیدوار است با مدیریت ایشان، امور ارتباط با رسانه‌های بانک‌مرکزی از حواشی به دور باشد.

همچنین بررسی کنید

از احیای یک پرونده مختومه تا اجرای بزرگ‌ترین رأی داوری صنعت پتروشیمی؛ روایت صباانرژی از پرونده ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی مهر

پرونده مطالبه ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی جم از پتروشیمی مهر، یکی از بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *