سه‌شنبه 20 مرداد 1405

پیامِ مدیر عامل شرکت لوله‌سازی اهواز در راستای همدلی و همبستگی با فولاد خوزستان

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، متن پیام بدین شرح است:

خبر بروز حمله وحشیانه دشمن متخاصم و آسیب به زیرساخت‌های شرکت فولاد خوزستان، موجب نگرانی و تأثر عمیق خانواده بزرگ صنعت فولاد کشور شد.

شرکت لوله‌سازی اهواز، به عنوان یکی از اعضای زنجیره صنعت فولاد و همکار دیرینه در این مجموعه، ضمن ابراز همدردی با مدیران، کارکنان و خانواده‌های محترم شرکت فولاد خوزستان، همراهی و همبستگی خود را با این مجموعه ارزشمند اعلام می‌دارد.

صنعت فولاد کشور، همواره بر پایه همدلی، همکاری و تلاش جمعی استوار بوده و یقین داریم که با اتکا به همین روحیه، این مرحله دشوار نیز با همت و هم‌افزایی فعالان این حوزه پشت سر گذاشته خواهد شد.

در همین راستا، شرکت لوله‌سازی اهواز آمادگی خود را برای هرگونه همکاری و پشتیبانی در چارچوب توانمندی‌های فنی و عملیاتی اعلام می‌کند.

روابط عمومی شرکت لوله‌سازی اهواز، ضمن آرزوی سلامتی برای تمامی کارکنان شریف این مجموعه، بر تداوم مسیر تولید، پایداری و اعتلای صنعت فولاد کشور تأکید می‌کند.

حمید احمدی، مدیر عامل شرکت لوله سازی اهواز

همچنین بررسی کنید

از احیای یک پرونده مختومه تا اجرای بزرگ‌ترین رأی داوری صنعت پتروشیمی؛ روایت صباانرژی از پرونده ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی مهر

پرونده مطالبه ۸۷۲ میلیون دلاری پتروشیمی جم از پتروشیمی مهر، یکی از بزرگ‌ترین و پیچیده‌ترین …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *