سه‌شنبه 12 آبان 1405

پیشرو در اجرای پروژه های نوآورانه و هوشمند | شرکت توسعه و عمران امید به دنبال افزایش سهم بازار، سودآوری پایدار و ارتقای بهره وری

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت توسعه و عمران اميد راُس ساعت 09:00 صبح روز یکشنبه مورخ 1405/01/30  درمحل  ميدان آرژانتين، خيابان احمد قصير، خيابان هشتم، پلاک 20 برگزار گردید.

در این مجمع که با حضور 85.68  درصدی سهامداران حقیقی و حقوقی، اعضاء هیات مدیره ، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، حسابرس و بازرس قانونی برگزار گردید، ریاست مجمع برعهده آقای کريم رشيدي پور بود ، که آقایان مهدي مبشري و یاسين قائمي نيک در مقام نظار اول و دوم و آقای امین مویدی  به عنوان دبیر مجمع انتخاب گردیدند .

درادامه با قرائت گزارش هیات مدیره به مجمع مربوط به اهم فعالیتهای صورت پذیرفته در طی سال مالی منتهی به 1404/09/30 و پس از استماع گزارش حسابرس و بازرس قانونی ، مجمع نشینان با طنین صلوات خود ضمن تصویب صورتهای مالی و تنفیذ معاملات مشمول ماده ۱۲۹با تقسیم سود 160 ریالی به ازای هرسهم به کار خود پایان دادند .

آخرین اعضای هیئت‌مدیره درسال مالی مورد گزارش به‌شرح ذیل بوده است :

گروه توسعه ساختمان تدبير کريم رشيدي پور رئیس هیئت‌مدیره غیر موظف – اصلی
گروه توسعه اقتصادي تدبير امين مؤيدي نایب رئیس هیئت‌مدیره موظف – اصلی
بهسازکاشانه تهران مهدي نوري اصل عضو هیئت‌مدیره موظف – اصلی
رويا ساختمان آريا مهدي بهداد عضو هیئت‌مدیره غیر موظف – اصلی
گروه سرمايه گذاري تدبير عابد ملکي عضو هیئت‌مدیره غیر موظف – اصلی

مهندس امین مویدی ضمن تبیین اینکه شرکت توسعه و عمرانی امید یکی از سرمایه گذاران بزرگ در صنعت ساختمان کشور می‌باشد که در توسعه و آبادانی میهن عزیزمان نقش غیر قابل انکار داشته است اضافه کرد : « ثامید»در سال ۱۴۰۰ موفق به اخذ گواهینامه های ایزو ۹۰۰۱-  ۱۴۰۰۱- ۱۴۰۰۵ از شرکت DOS آلمان گردیده و در سال ۱۴۰۳ تقدیرنامه سه ستاره از جایزه ملی تعالی و پیشرفت را به واسطه عملکرد موفق خود کسب نموده و اهتمام جدی به حفظ و ارتقای کیفیت ساخت خود و افزایش سودآوری خود داشته و دارد که کسب این افتخارات نشان دهنده حرکت در مسیری شفاف و رو به رشد در مجموعه است که به آن اهتمام ویژه داریم.

مدیرعامل مدبر و خوشفکر شرکت همچنین با اعلام اینکه مسئله مسکن و بررسی قیمت های آن همیشه جزو دغدغه های مهم ایرانی ها بوده است  اضافه کرد : قیمت مسکن در ایران به خصوص از دهه هفتاد به بعد صعودی بوده و کاهش محسوسی در قیمت های آن دیده نشده است اما بعد از تورم کم سابقه سال های اخیر و وقوع جنگ تحمیلی، رکود نسبی در صنعت ساختمان مشاهده شد که تاثیر زیادی بر روی تعداد و حجم معاملات ملک در مناطق مختلف و حتی میزان ساخت و سازها گذاشت .

به گفته وی ، در چنین شرایطی اهمیت نقش شرکت های فعال در حوزه ساخت و ساز بیش از پیش نمایان می شود چرا که این صنعت علاوه بر تامین یکی از اساسی ترین نیازهای جامعه یعنی مسکن همواره به عنوان یکی از پیشران های اصلی رشد اقتصادی اشتغالزایی و ایجاد ارزش افزوده در کشور مطرح بوده است

 مهندس امین مویدی درادامه ضمن تصریح اینکه شرکت توسعه عمران امید نیز با درک صحیح از این شرایط و با تکیه بر تجربیات گذشته تلاش نموده است با مدیریت بهینه منابع پیشبرد هدفمند پروژه ها و بهره گیری از فرصت های موجود مسیر توسعه و رشد خود را حفظ نموده و در جهت صیانت از منافع سهامداران محترم گام بردارد تاکید نمود : هیات مدیره «ثامید» با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و ریسک های وارده تمام تلاش خود را معطوف به پیشبرد استراتژی ها ، تقویت توان مدیریتی شرکت ، توسعه کیفی سرمایه های انسانی ، افزایش اثربخشی و فراهم نمودن بستر سرمایه گذاری ها کرده و در کنار تیم قدرتمند اجرایی به راهبری کلان می پردازد .

به گفته سکاندار شرکت ؛ عرضه اولیه شرکت در سال 1399 و افزایش سرمایه پنجاه درصدی از محل سود انباشته در سال 1404و رسیدن سرمایه شرکت به مبلغ 000/975/52 میلیون ریال مهمترین رویدادهای حیات کاری شرکت در بازار سرمایه بوده است.

نایب رییس هیات مدیره مجموعه نیز با اعلام اینکه شرکت توسعه و عمران امید در بین شرکت های فعال در این صنعت در سال مالی  منتهی به پایان آذرماه 1404 با حجم فروشی بالغ بر 4/3 همت در رتبه های بالا قرار داشته است افزود : «ثامید» با تکیه بر توانمندی های خود و همچنین با استفاده از استراتژی های مناسب توانسته است در سال  مالی مورد گزارش به عمده اهداف تعیین شده خود دست یابد و امید است در سال مالی پیش رو نیز همچون دوسال اخیر دستاوردهای روشنی برای سهامداران گرامی خود داشته باشد .

مدیرعامل شرکت در بخش دیگری از گزارش خود به تبیین کمیته های هیات مدیره پرداخت و از کمیته های مدیریت –  ریسک و  حسابرسی به عنوان اهم این کمیته ها نام برد و اضافه کرد: داشتن منابع انسانی متعهد و متخصص به عنوان ارزشمندترین دارایی سازمان ، مزیت های ویژه رقابتی این مجموعه عظیم ساختمانی میباشد .

همچنین در ادامه مجمع دکتر حمید سعیدی (معاونت مالی مجرب «ثامید») پیرامون گزارش حسابرسی و جوابیه مربوطه توضیحاتی ارائه نمود، که با عنایت به گزارش مطلوب اخذ شده از حسابرس و بازرس قانونی اعلام نمود در سال آتی رویه مربوطه به همین منوال باقی خواهد ماند و سعی در بهبود مسیر شفافیت در شرکت می باشیم.

وی اضافه کرد: این ریسک ها شامل ریسک بازار (ریسک های قیمت)، ریسک اعتباری و ریسک نقدینگی میباشد و برنامه ریزی مدیریت شرکت،  به حداقل رساندن اثرات این ریسک ها می باشد .

مرد شماره یک مالی شرکت همچنین در مورد افزایش سرمایه ۱۷.۶۵۸.۵۰۰میلیونی انجام شده در اسفند ماه سال 1404 از محل سود انباشته تاکید کرد که هدف از افزایش سرمایه فوق؛ اصلاح ساختارمالی ، حفظ منابع جهت تامین سرمایه در گردش ، حفظ روند توسعه و سودآوری شرکت و بهبود وضعیت اعتباری با اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج وجه نقد و تحمیل هزینه تامین مالی از منابع خارج سازمان بوده است.

به گفته دکتر سعیدی ، انجام این افزایش سرمایه از محل سود انباشته باعث بهره‌مندی از مزایای نرخ مالیات صفر قانون تامین مالی تولید زیرساخت‌ها منتخب مجلس شورای اسلامی میگردد.

مدیرعامل شرکت نیز که از زمان سکانداری خود در «ثامید» و با تغییر نگرش مدیریتی از واگذاری پروژه‌ها بصورت واگذاری پیمانکاری کامل به شرکت‌های دیگر به صورت پیمانکاری – مشارکتی و حضور فعالتر خود مجموعه در تعیین و اجرای پروژه‌ها باعث رقم خوردن فصلی نوین و ارتقای ارزش آفرینی ارزش آفرینی – سودآوری و اثرگذاری «ثامید» در میهن عزیزمان برای ذینفعان خود گردیده است در فراز پایانی گزارش خود پیرامون عملکرد مالی «ثامید» خاطرنشان ساخت که افزایش درآمدهای عملیاتی شرکت از مبلغ 29.549.069 میلیون ریال در سال مالی منتهی به پایان آذرماه 1403 به مبلغ 34.321.324 میلیون ریال در پایان آذر ماه  1404 و ارتقای سود عملیاتی شرکت از مبلغ 19.939.197 میلیون ریال در سال مالی گذشته به مبلغ 24.962.282 میلیون ریال در سال مالی مورد گزارش باعث شد که این شرکت با کسب مبلغ 24.964.917 میلیون ریال سود خالص ، علیرغم تمام چالش ها عملکردی موفق در سودآوری طی سال مالی مورد گزارش برای سهامداران و ذینفعان خود به ارمغان بیاورد.

در ادامه و پس از پایان قرائت گزارش هیات مدیره توسط مدیرعامل و استماع گزارش حسابرس ، معاونت مالی مجموعه توضیحاتی کامل پیرامون بندهای حسابرسی و تکالیف مجمع پیشین به ذینفعان ارایه نمود که شفافیت عملکرد مالی و پاسخگویی صادقانه تیم مدیریت کاردان و کاربلد مورد استقبال هیت ریسه و سهامداران عمده قرار گرفت .

همچنین بررسی کنید

رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور در همایش روز ملی بازرس تأکید کرد: سلامت نظام اداری، زیربنای اعتماد عمومی و از الزامات حکمرانی است

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور، با تأکید بر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *