شنبه 9 آبان 1405

فروش ۹ ماهه پاکسان با رشد ۱۰۵ درصدی به ۸.۳ همت رسید

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، فروش شرکت پاکسان در شهریورماه ۱۴۰۵ با ثبت درآمد ۱۰۵۳ میلیارد تومانی، نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸۵ درصد افزایش یافت.

مجموع درآمد این شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان شهریورماه به حدود ۸.۳ هزار میلیارد تومان رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، رشد ۱۰۵ درصدی را نشان می‌دهد.

این میزان فروش در حالی در ۹ ماه نخست سال مالی منتهی به ۳۰ آذرماه ۱۴۰۵ به ثبت رسیده است که پاکسان در ماه‌های اخیر روند رو به رشدی را در عملکرد درآمدی خود تجربه کرده و درآمد شهریورماه نیز نسبت به مردادماه افزایش داشته است.

ثبت درآمد بیش از ۸ همت در ۹ ماه نخست سال مالی، در کنار تداوم رشد ماهانه فروش، بیانگر استمرار روند بهبود عملکرد درآمدی پاکسان در سال مالی جاری است؛ روندی که در امتداد برنامه‌های شرکت برای ارتقای عملکرد عملیاتی و توسعه بازارهای داخلی و صادراتی دنبال می‌شود.

همچنین بررسی کنید

تولید فراتر از ظرفیت در پتروشیمی مارون | سرمایه گذاری ۱.۵ میلیارد دلاری برای تکمیل زنجیره ارزش

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، دکتر امین امرائی ضمن تصریح اینکه پتروشیمی مارون …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *