
اقتصاد و بیمه- آزمایشگاه صنعت ۴.۰ دانشگاه صنعتی اصفهان با سرمایهگذاری ۳۰ میلیارد تومانی فولاد مبارکه با حضور استاندار اصفهان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، رئیس شهرک علمی تحقیقاتی و جمعی مسئولین استانی و تعدادی از معاونان و مدیران شرکت فولاد مبارکه افتتاح شد.
مهدی جمالینژاد، استاندار اصفهان گفت: مجموعه فولاد مبارکه در استان اصفهان یک نعمت است. فولاد مبارکه در شش موضوع مهم و ریشهای استان ورود کرده که حل بحران آب استان و انتقال آب دریا و همچنین حوزه مسئولیت اجتماعی برای رفع مشکلات استان از آن جمله است و جای قدردانی دارد.
استاندار اصفهان با این اینکه در ابتدای فعالیت بهعنوان استاندار اصفهان و در حین بررسی مسائل استان متوجه شدم اولویتبندی مسائل بسیار سخت بود، گفت: در طول سه دهه، مشکلات اصفهان روی هم تلنبار شده است. بر این اساس تصمیم گرفتیم برخی اتفاقات سریعتر بیفتد؛ ازاینرو سه میز گردشگری، انرژیهای نوین و هوش مصنوعی را در استانداری اصفهان تشکیل دادهایم و هر روز به ابعاد مختلف این سه موضوع رسیدگی میکنیم.
جمالینژاد با اشاره به راهاندازی میز انرژیهای نوین نیز گفت: ما ناچاریم به حوزه انرژی ورود کنیم. البته باید یک دهه گذشته در این زمینه ورود میکردیم. امروز با چالشهای آلودگی هوا، نبود سوخت جایگزین و… مواجهیم و باید بحث انرژی برای ما اولویت باشد.
وی با اشاره به راهاندازی میز هوش مصنوعی گفت: حدود ۱۰ سال پیش ما وارد این موضوع شدیم، شهرهای دانشپایه و یا بهنوعی کالجسیتیها محصول آن زمان بود و بیشتر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان رقم خورد؛ ازاینرو هوش مصنوعی را دنبال خواهیم کرد تا به موفقیتهای روزافزونی در این زمینه در استان اصفهان برسیم.
استاندار اصفهان در ادامه با اشاره به راهاندازی آزمایشگاه صنعت ۴.۰ اظهار کرد: این آزمایشگاه منجر به بهبود رقابتپذیری، افزایش بهرهوری، بهبود کیفیت، کاهش هزینهها، انعطافپذیری در تولید، پایداری زیستمحیطی و ایجاد محیطهای کسبوکار میشود که فرهنگسازی برای پذیرش تحول در استان و کشور و بهویژه صنایع را به دنبال خواهد داشت.
پایگاه خبری و تحلیلی اقتصاد و بیمه اخبار ، مجامع و تحلیل بورس ، بانک و بیمه