شنبه 28 شهریور 1405

مدیر مرکز نوچاد تندیس گرفت چادرملو، پیشگام تحقیق و توسعه در صنایع و معادن کشور

به گزارش اقتصاد و بیمه به نقل از روابط عمومی چادرملو، این تندیس افتخار که نشان‌دهنده جایگاه برتر این شرکت در عرصه نوآوری و پیشرفت معدن و صنعت کشور است در همایشی که با حضور معاونین وزیر صمت، وزیر علوم، دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، اساتید دانشگاه و مدیران برتر صنعت و معدن کشور برگزار شد، به میرسینا امیرشنوا مدیر تکنولوژی و توسعه چادرملو و مدیر مرکز نوآوری نوچاد، اهدا شد.

یکی از اقدامات برجسته‌ای که چادرملو را به این جایگاه رساند، توسعه پلتفرم نوآوری چادرملو (نوچاد) است که به عنوان اکوسیستم نوآوری این شرکت، مسیر رشد و تحول فناورانه را برای صنایع معدنی و صنعتی هموار کرده است.

این موفقیت، گامی مهم در جهت تقویت زیرساخت‌های دانش‌بنیان و توسعه فناوری‌های نوین در صنعت و معدن کشور به شمار می‌رود و چادرملو را در جایگاه یکی از پیشگامان شرکت‌های معدنی و صنعتی ایران قرار می‌دهد.

همچنین بررسی کنید

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس؛ تجلی غرور ملی در خودکفایی تاب آوری و سودآفرینی | کسب رتبه ۱۲ در بین بزرگترین پتروشیمی های بزرگ جهان

به گزارش پایگاه خبری اقتصاد و بیمه، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع پتروشیمی خلیج …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *