جمعه 5 تیر 1405

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی تاکید کرد: نقش راهبردی روابط عمومی در نظام بانکی؛ ضرورت نگاه هدفمند و برنامه‌محور

مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در همایش سراسری روابط عمومی‌های بانک مسکن و شرکت‌های تابعه با محوریت «هوشمندسازی و برنامه‌محوری»، با تأکید بر نقش حیاتی روابط عمومی در نظام بانکی گفت: روابط عمومی شبکه بانکی باید با نگاهی برنامه‌ریزی‌شده و هدفمند به محیط پیرامونی خود واکنش نشان دهد.

به گزارش اقتصاد و بیمه به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا؛ قمری وفا در این همایش گفت: گستردگی و پیچیدگی موضوعات بانکی و غیرقابل‌پیش‌بینی بودن بسیاری از مسائل، ایجاب می‌کند که روابط عمومی‌ها با چابکی و در هماهنگی کامل با سیاست‌های هیأت‌مدیره و اهداف بانک عمل کنند.

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی شاخص اصلی موفقیت در حوزه اطلاع‌رسانی را داشتن برنامه‌ای مناسب و آینده‌نگرانه دانست و افزود: برای موفقیت در روابط عمومی، باید دقیقاً بدانیم در آینده نزدیک چه برنامه‌ای داریم. در تمام بخش‌های اطلاع‌رسانی و بازاریابی، حرکت یکپارچه و هماهنگ باید شکل بگیرد. شبکه بانکی به‌عنوان یک بازیگر مؤثر در اقتصاد کشور، نیازمند هم‌افزایی گسترده در اطلاع‌رسانی است.

قمری‌وفا با اشاره به لزوم تسهیم موضوعات تخصصی بانکی و ایجاد تحرک رسانه‌ای منسجم، گفت: باید تلشا کرد تا از ظرفیت رسانه‌ای شبکه بانکی برای اطلاع‌رسانی شفاف در خصوص اقدامات به‌ویژه در حوزه مسئولیت اجتماعی مانند پرداخت تسهیلات تکلیفی بهره‌برداری کرد.

وی تأکید کرد: روابط عمومی‌ها باید در فضای مجازی حضوری فعال داشته باشند، برنامه‌ریزی مناسب برای روایتگری رویدادها داشته باشند و از حالت انفعال خارج شوند. واکنش سریع، مستندسازی اصولی، و روایت دقیق، ویژگی‌های روابط عمومی مؤثر است.

قمری‌وفا همچنین هوشمندسازی را یکی از الزامات دنیای ارتباطی امروز دانست و گفت: تأثیر هوش مصنوعی بر مشاغل روابط عمومی محسوس است و این روند در آینده شدت خواهد گرفت. باید از ظرفیت‌های هوش مصنوعی در اطلاع‌رسانی و فضای مجازی به‌صورت حرفه‌ای و هوشمندانه بهره‌برداری شود.

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی در پایان، خواستار تعامل دوسویه میان روابط عمومی‌های شبکه بانکی برای اطلاع‌رسانی اثربخش‌تر اقدامات دولت و ایجاد امید در جامعه شد.

همچنین بررسی کنید

تأكید مدیرعامل بیمه دانا بر تقویت تعامل با شبكه فروش؛ شبكه فروش، خط مقدم ارتباط بیمه دانا با بیمه‌گذاران است

گردهمایی نمایندگان فروش استان تهران با حضور ابوالفضل آقادادی، مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره، حسین حسینی، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *